ÇUBUKLUSPOR, MİMARSİNAN’I FARKLI GEÇTİ.

ÇUBUKLUSPOR, MİMARSİNAN’I FARKLI GEÇTİ.
İstanbul 1 Amatör lig 14 grup 2. hafta maçlarından en farklı skorlardan birisine Çubukluspor imzasını attı.  Çavuşbaşı Muhammed Hanefi Dilmac Sahasında oynanan müsabakadan Çubukluspor Takımı 6-0 galibiyet ile ayrıldı.

Ramazan Sökmez-Halil İbrahim Sancak Yönetimindeki Çubukluspor Takımı müsabakaya Kalede Bedirhan-Muhammed-Furkan-Kürşat-Mehmet-Eray ( Oğuz )-Al Hassan-Ömer ( Ali Deniz )-Caner-Rafet-Ahmetcan ( Taha ) dan oluşan bir kadro ile çıktı.

Tuzla Mimarsinan karşısında karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan Çubukluspor gençleri 2. Dakikada Ahmetcan ayağından bulduğu golle adeta perdeyi açıp 1 – 0 önde geçti. 10 dakikada Caner Erkan röveşata ile durumu 2 – 0 getirdi. Bu andan sonra  maçın tamamında çok üstün olan Çubukluspor gençleri her iki devrede bulduğu gollerle maçı farklı kazanarak ligde ilk galibiyetini almış oldu.

Müsabakanın ardından Mor-Sarılı Ekibin İdari Sorumlusu Mehmet Şahin şu paylaşımda bulundu…” Yaş ortalaması 18 civarında olan takımımıza bu şansı sunan Başta Yönetim Kurulumuza ve Baskanımız Coşkun Tosun’a, Teknik ekip kadromuza teşekkür ederiz. Sporcu kardeşlerimize de bu fırsatın farkında oldukları için işin ciddiyetine sahip çıktıkları için ayrı ayrı teşekkür ederim yolumuz uzun ve meşakkatli çok çalışarak önümüz haftalarda daha üst düzey futbol bekliyoruz. “

Yorumlar