Mehdi Sancak'ta Futbolun dünü, bugünü, yarını...


Mehdi Sancak Stadı' nda düzenlenen, hem semt hemde çevre kulüplerden destek gören Dostluk Turnuvası aynı zamanda ilginç raslantıları da içinde barındırıyor.

Şişli Sanayi Spor'un çalışmaları ile organize edilen turnuva resmi kulüpler yanında gayri resmi kulüplerin de yer aldığı bir organizasyon. Bu yüzden takımların kadrolarında lisanslı sporcular dışında bazı deformasyonlar da gerçekleşiyor. Spora hizmet etmiş olan tüm sporcuların anısına düzenlenen turnuva; geçmişten bugüne köprü olurken, saha da da bu amaca yönelik olarak geçmişle geleceği de bir araya getiriyor.


Sanayi bölgesinin unutulmaz isimlerinden olan ve adına turnuvalar düzenlenen Yunus Gecü'nün bu turnuvada bir kez daha nasıl bir örnek oluşturduğu, yarattığı değerlerin ne kadar kalıcı olduğu, turnuvayı takip edenler tarafından görüldü. Düzenlenme nedeni geçmişle bugünü buluşturmak olan turnuva sahada da dün ile yarını buluşturdu. Baba oğul Gecü ailesi Sanayi Spor forması altında oynadıkları maçlarla izleyenlere keyifli dakikalar geçirtirken, baba oğulun sahadaki performansı da bir çok kişiyi kıskandırdı.

Yorumlar