Boğazın Yargıçları Sert Çıktı



Amatör liglere düştüğümüz ilk andan beri İstanbul’un çeşitli mahalle takımlarıyla mücadele etmemizin yanısıra birde BEYKOZ 1908’i bir daha üst liglerde istemeyen ve bu doğrultuda senelerdir sistemli bir şekilde
en kritik maçlarımızda saha içi ve saha dışı oyunlarıyla takımımızı doğratan bir ÇETE ile de mücadele ediyoruz ve bu çetenin kendilerine Federasyon adını verdiklerinin de farkındayız.
Geçtiğimiz hafta sonunda karşılaştığımız malum takımın bu çete ile olan samimi ilişkilerini kullanarak yaptırdıkları hakem atamasından, saha komiserine, gözlemciye ve hatta maçta görevli emniyet mensuplarına kadar herkes o gün o statta sahneyi kurdular ve tiyatronun başrolünü de bizzat kendileri oynadılar. Bugün oynadığımız maçta da hakemin tüm kanaatlerini rakipten yana kullanması ve 1 net penaltımızın verilmemesiyle gördük ki aynı ÇETE yine iş başındaydı.
Şunda kimsenin şüphesi olmasın ki biz bu tiyatronun figüranı olmayız! Eğer BEYKOZ 1908’imize bilinçli olarak zarar verilmeye devam edilirse bizler BOĞAZIN YARGIÇLARI olarak yönetimimizin yapmadığını yapar 2 yakanıza yapışırız.
Bizim için kimse BEYKOZ 1908'den büyük değildir. Onun uğruna göze alabileceklerimizi sizin hayal gücünüze bırakıyoruz...

Yorumlar