Yeşilesenyurt'tan, Çubukluspor açıklamasına tepki.

Yeşilesenyurt'tan, Çubukluspor açıklamasına tepki.
U19 Türkiye şampiyonası İstanbul grubunda yer alan Yeşil Esenyurt son maçta aldığı yenilgi sebebi ile bir üst kadememye çıkma şansını kaybetmişti. Amatörün Dünyası'na açıklama da bulunan Yeşil Esenyurt Teknik Direktörü Mehmet Fatih Köse Bağlarbaşı Spor'u grubumuzda gösterdiği başarıdan dolayı tebrik ediyoruz. İstanbul'u layıkı ile temsil edeceğine inanıyoruz ve Türkiye Şampiyonası'nda başarılar diliyoruz." dedi.


Ancak grupda son oynadıkları Çubukluspor maçında rakibin son derece agresif ve fair play ruhuna aykırı hareket ettiğini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti."U19 Türkiye Şampiyonası'nda Bağlarbaşı'yla 2-2 kalıp Reşitpaşa'yı 4-0 net skorla geçen Esenyurt temsilcisi son maçta çubuklu spora 2-1 mağlup oldu, maçın ilk yarısına tutuk başladık, ikinci yarı rakip ceza sahasında oynamamıza rağmen tek gol bulabildik. Oyun ve skordan önemlisi rakip takım hocasının maçtan önce soyunma odamıza gelip olumlu açıklamalarda bulunması ( gönlümüz sizden yana umarım siz çıkarsınız bende yedek ve u17 oyuncuları getirdim diyerek, devre arası Bağlarbaşı spor teknik ekibiyle samimi pozlar vermesi, kenar yönetiminin hiç iddiası olmamasına rağmen sahaya hücum etmeleri, Bağlarbaşına nasıl hizmet ettiklerinin göstergesi olmuştur) sahalarımızda bu durumların yaşanmasını istemiyoruz emeğe alın terine sadece saygı istiyoruz." dedi.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Kesinlikle Fatih Hoca haklı. Maçı canlı izledim ve çubuklu kenar yönetiminin fair play ruhuna aykırı hareketleri, oyuncularına galipken sürekli yere yatın talimatı vermeleri çok çirkin ve esef verici davranışlardı.