STRATEJİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ İLE RUHSAT VE DENETLEME MÜDÜRLÜKLERİ FİNALDE

STRATEJİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ İLE RUHSAT VE DENETLEME MÜDÜRLÜKLERİ FİNALDE
Küçükçekmece Belediyesi, çalışanlar arasında dayanışmayı artırmak, personelin yoğun iş stresinden uzaklaşmasını sağlamak amacıyla birimler arası düzenlenen voleybol turnuvasında Ruhsat ve Denetleme Müdürlüğü ve Strateji Geliştirme Müdürlüğü finale kalan takımlar oldu.
Küçükçekmece Belediyesi'nin düzenlediği birimler arası turnuvalar, hem belediye personelin motivasyonunu arttırıyor, hem de personeli spor yapmaya teşvik ediyor. Daha önce düzenlediği masa tenisi, Basketbol ve Futbol turnuvaları ile personel arasında iletişim ve dostluk bağlarının güçlenmesine katkı sağlayan Küçükçekmece Belediyesi, son olarak personelin yoğun iş temposu stresinden uzaklaşması hedefiyle birimler arası düzenlenen voleybol turnuvasında da sona doğru geliniyor.
Gülten Özaydın Çok Programlı Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda oynanan ve 2 aydır süren Küçükçekmece Belediyesi birimler arası voleybol turnuvası yarı final karşılaşmalarında Strateji Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğünü-3-1,Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Hizmetler Müdürlüğünü 3-0 mağlup etti.
Oynanan yarı final maçları sonrası Strateji Müdürlüğü ve Ruhsat ve Denetim Müdürlükleri 17 Kasım Cuma günü şampiyonluk için sahaya çıkarken, Gençlik ve Spor Hizmetler Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğünde 3.lük, 4.lük maçı için karşılaşacaklar.





Yorumlar

Head Coach dedi ki…
TEBRİK EDİYORUM... SPOR YAPARAK GEÇİRİLMİŞ BİR GÜN KAZANILMIŞ YARINDIR...