Ataköy Çoban Çeşme : 2 - Kartal Çavuşoğlu : 1


Ataköy Çoban Çeşme : 2 Kartal Çavuşoğlu : 1
İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grupta Ligin ilk haftasında Süper Amatör Ligin iki yeni takımı Ataköy Çobançeşme ile Kartal Çavuşoğlu Bakırköy Belediye Sahasında karşı karşıya geldiler.

Müsabakaya Ataköy Çobançeşme atak başladı. Karşılaşmanın 14.Dakikasında Ataköy Çobançeşme’de sağ taraftan Mert Kula’nın geliştirdiği atakta Çavuşoğlu savunmasının uzaklaştıramadığı top Murat önünde kaldı, Murat sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 1-0


Karşılaşmanın 30. Dakikasında Mert Kula ile Çavuşoğlu kalecisi Mustafa bir hava topuna birlikte müdahele ettiler, Mustafa topu kontrol altına alınca Mert Kula’nın ayağı Mustafa’ya sert şekilde değince hakem Mert’i direk kırmızı kartla cezalandırdı. A. Çoban Çeşme bu dakikadan sonra sahada 10 kişi ile mücadele etti. İlk yarı ev sahibi Ataköy Çobançeşme’nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.


Karşılaşmanın ikinci yarısında da Ataköy Çobançeşme daha tempolu bir görüntü çizdi. 61.Dakikada ev sahibi ekip bir penaltı kazandı. Ataköy Çobançeşme de topun başına yeni transfer Yiğitcan Yenilmez geçti. Yiğitcan’ın penaltı atışını gole çevirmesi ile skor 2-0 a yükseldi.
Müsabakanın geri kalan kısmı karşılıklı ataklarla geçti. 75. Dakikada Çavuşoğlu Umut ile bir gol bularak farkı bire indirdi. 2-1
Ancak karşılaşmada başka gol olmayınca Ataköy Çoban Çeşme sahadan 2-1 üstünlükle ayrılan taraf oldu.


SAHA: Bakırköy Belediye
SAHA KOMİSERİ: Üzeyir Yazıcıoğlu
HAKEMLER: Muzaffer Önder, Altay Yılmaz, Gökhan Çığrıkçı
ATAKÖY ÇOBANÇEŞME: Muhammet, Meriç, Boğaç, Anıl, Gökhan, Murat, Taner, Akın, Selim, Mert, Yiğitcan
YEDEKLER: Gürle, Aksel, Faruk, Mehmet, Onur, Burak, Ahmet
TEKNİK DİREKTÖR: Murat Kaya
KARTAL ÇAVUŞOĞLU: Mustafa, Turan, Miraç, Süleyman, Uğur, Eren, İlhan, Kerem, Umut, Abdullah, Eren
YEDEKLER: Sergen, Emrah, Aykut, Vedat, Agah, Sertaç, Recep
TEKNİK DİREKTÖR: Ergün Seven
KIRMIZI KART: Mert (Ataköy Çobançeşme)
GOLLER: Murat, Yiğitcan (Pen.) / Umut


Haber / Foto : Ahmet Yavuz Taner




Yorumlar