Yükselen değer Oğuzcan Durak.


 Türk futbolunda ender yetişen ve yeteneklerini hayranlıkla izleme fırsatı bulduğumuz kalecisi Oğuzcan Durak'ı sizlere biraz tanıtalım. 
 8 yaşında Sarıyer Spor Kulübün’de futbol hayatına başlayan Oğuzcan 2007 yılında Gümüşdere Spor Kulübünde futbol hayatına yeni bir adım attı. 1,5 yıl ara verdiği süre içesinde Kaleci eğitimleri alarak 2010 yılı itibariyle Yeniköy Spor kulubü U-15 takımına giren genç yetenek, O sene içerisinde şampiyon olan U-15 takımı ile Çanakkale’de Türkiye Şampiyonasına katıldı, bir sonraki yıl U-16 liginde tekrar şampiyonluk yaşayarak Edirne’de düzenlenen Türkiye Şampiyonası’na katıldı.



 U-17 liginde şampiyon olan Yeniköyspor İstanbul elemelerini  geçemeyerek Türkiye şampiyonasına erken veda etmek zorunda kaldılar. Hocalarının ısrarı ile U-19 takımının şampiyon olan ekibe katılarak Türkiye şampiyonası’na Bursa'ya gitti.


Yılmadan Çalıştı A-Takıma Yükseldi.
Bu sezon içerisinde Yeniköy A takımına çağırılan Oğuzcan, A takımı ile birlikte antrenmanlara ve maçlara katıldı, Ancak U-19 liginin 2.devre arasının başlamasıyla kariyerine halen U-19 liginde devam ediyor. 11 Maçınıda kazanan Yeniköy U-19 takımının kalesini başarıyla koruyan 18 yaşındaki yetenekli genç eldiven Oğuzcan'a bizde amatörün dünyası ekibi olarak başarılar dileriz..



Yorumlar

Sarıyerli dedi ki…
Bot kaleci

Unknown dedi ki…
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki…
harika bir çocuk. hayatı boyunca umarım çok başarılı olur. her şeyin en iyisini hak ediyor. ona hayranım.