TÜFAD Anadolu Yakasında da Antrenörleri İftarda Bir Araya Getirdi.

TÜFAD Anadolu Yakasında da Antrenörleri İftarda Bir Araya Getirdi.
TÜFAD İstanbul Şubesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği programı bu yılda geçen sene olduğu gibi Anadolu yakasın da Titanic Otel'de gerçekleşti. TÜFAD Genal Başkanı İsmail Dilber'in de ekibi ile katıldığı ve antrenörlerinde yoğun bir katılım gösterdiği iftar programında antrenörlere TÜFAD İstanbul Şubesi yönetimi yeni sezonda uygulanacak esaslar ve alınması zorunlu seminerler hakkında bilgilendirme yaptılar. 


TÜFAD İstanbul Şubesi'nin anadolu yakası iftar programı Anadolu Yakası antrenörleri ve taban birlikleri yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşti. TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber ve ekibinin de katılımı ile gerçekleşen iftar programında İl Hakem Kurulu Başkanı Yaşar Filiz ve Yönetim Kurulu, İASKF Yönetim Kurulu Üyeleri, Anadolu Yakası Belediyelerinin Spor müdürleri, İstanbul Saha Komiserleri Derneği Anadolu Yakası Sorumluları, Kulüpler Birliği Başkanları ve Antrenörler katıldı.


Okunan dualar ve ezan sonrasında açılan oruçlar ile birlikte gsohbtler yeni sezon ve antrenörlerin eğitim ve çalışma koşullarına döndü. TÜFAD İstanbul Şubesi Başkanı Halit Önsen kısa bir konuşma yaparak katılımcılara teşekkür ederken bu birlikteliğin kurumu dahada güçlendirdiğini vurguladı. 



UEFA'nın 2021 Kriterleri anlatıldı.
Tüfad İstanbul Şubesi Başkan Vekili Mehmet Yorulmazlar yemek sonrasında UEFA'nın 2021 kriterleri olan ve her antrenöre 3 yılda bir yenilemek zorunda olduğu seminerler konusunda bilgilendirme de bulundu. Bu seminerleri çok yakında tarihleri ile birlikte duyuracaklarını belirten Yorulmazlar "Arkadaşlar bu konuda çok titiz davranın, seminerleri iyice inceleyin, önceliğiniz çalıştığınız kategorilere yönelik seminerler olsun. Detaylı açıklamalar internet sayfamızdan yayınlanacaktır." dedi.



TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber  antrenörlere hitaben yaptığı konuşmada "Hep beraber, birlik ve beraberlik içinde Ramazanımızı kutladığımızdan dolayı ben de sizlerler beraber olmaktan çok mutluyum. Burada herşeyden evvel, dostluk, beraberlik, sevgi ve saygıyı görüyorum. Bu bütünlüğümüzü sahanın içine yansıtırsak, sporcularımıza aynı şefkat ile hakemlere aynı saygı ile rakiplerimize aynı dostluk ile davranırsak her şeyin güzel olacağına inanıyorum. Yaşam boyunca sağlık ve mutlulukla nice ramazanlar ve bayramlardiliyorum. Afiyet Olsun." dedi.


Kızılay'dan Önsen'e Plaket
Kızılay Eyüp Sultan Şube Başkanı Hakan Nergiz kendisinin de Spor Akademisi mezunu olduğunu belirtirken "Tüfad'ın yeni yönetimi ile birlikte antrenörlerin eğitimi ve hakları konusunda önemli işlere imza attı. Bunun en önemli mimarlarından biri olan TÜFAD İstanbul Şube Başkanı Halit Önsen'e teşekkür ediyoru." diyerek, bir plaket takdim etti.   








































































































Yorumlar