Yedikulespor iki attı üç aldı




İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup 17. hafta maçında Yedikulespor Namık Sevik Stadında Albayraksporu konuk etti.
karşılaşma öncesi 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk dönemi geride kalırken derslerinde başarılı olan ve takdir belgesi getiren Futbol Akademisi öğrencilerini Yedikulespor Başkanvekili Ozan Derya ve yönetim kurulu tarafından sahada taraftarlarının önünde birer hediye ile ödüllendirdi.Karşılaşamaya Yedikulespor daha atak başladı.

 Oyuna rakip sahaya yığan ev sahibi ekip Uğur Bilgin Ulaş Ali Çelik ve Volkan Aslan'la girdiği gol pozisyonlarından yararlanamadı. 


Mücadelenin ilk yarısında Albayrakspor Savunması Başta kaleci Umut Yaman olmak üzere başarılı bir savunma yaparken ani kontrataklarla etkili olmaya çalıştılar.İlk yarı 0-0 sona erdi. Maçın 2. yarısına karşılıklı ataklarla başladı turuncu-beyazlı ekibin beklediği gol 69. dakikada geldi.ceza alanı içinde topla buluşan yeni transferlerden Süleyman Dinler Kaleci Umut Yaman'ın solundan topu ağlara yolladı.


 Golden sonra oyunda ağırlığını koyan ev sahibi ekip 2. yarıda oyuna giren Yasin Bektaş soldan ceza alanına girdi çaprazdan atığı golle durumu 2-0 yaptı.Karşılaşmada başka gol olmayınca Yedikulespor ard arda aldığı 2. galibiyetle puanını 23 yaparken Albayrakspor 24 puanda kaldı. Yedikulespor haftaya Lider İstanbul Bayburt deplasmanına giderken Albayrak ise Tunus bağını konuk edecek.

HABER FOTO EROL EFTEKİN

Yorumlar