TED KOLEJ -Ķüçükköy Maçında Hakem Skandalı




Süper Amatör Lig 4.Grup Müsabakasına Üst Klasman Hakemi Tugay Kaan Numanoğlu yaptığı inanılmaz hatalar ile damgasını vurdu.
Müsabakaya her iki takımda son derece istekli ve arzulu,Bir o kadarda kontrollü başladı.


Denk kuvvetlerin müsabakasında iyi mücadele olurken iki takımda pozisyon bulmakta zorlandı.İlk kırkbeş dakikada Furkan Küçükköyspor adına tek gol kaydına erişince devre arasına Küçükköyspor takımı önde girdi.

Müsabakanın ikinci yarısında TED Kolej takımı daha etkili oynamaya başladı.Tecrübeli futbolcu Yasin Sakaloğlu TED Kolej adına beraberlik golünü kaydettikten sonra evsahibi takım daha etkili oynamaya başladı.


Beraberlik gölünün ardından etkili ataklar geliştiren TED Kolej yetmiş ikinci dakikada galibiyet golünü buldu.Bu gölün iki daki sonrasında bor anda saha karıştı.


TED Kolej kulübesinin hemen önün iki takım futbolcuları birbirine girdi.ka ga yaklaşık yirmi dakika kadar devam etti ve Emniyet güçleri olayları yatıştırmakta zorlandı.


TÜRK FUTBOL TARİHİNDE görülmemiş bir rezilliğe şahit olduk.Müsabakayı yöneten Üst Klasman Hakemi Tugay Kaan Numanoğlu eşi benzeri görülmemiş bir karara imza attı.


Kavgalar uzun süre devam edince müsabakayı tatil eden Hakem triosu biz zaten maçı bitirmiştik diye rapor yazdı.

Şimdi müsabaka boyunca çok kötü bir yönetim gösteren Hakem triosu Küçükköyspor'un net iki penaltısını görmedi.TED Kolej takımının ilk attığı golde net ofsaytı görmediği gibi,kaleciye yapılan faulüde es geçti.


Yetmiş dokuzuncu dakikada maçı tatil eden,sonrada ben maçı zaten bitirdim diyen bu hakem Türk Futbol Tarihine geçecek bir rezilliğe imza attı.Küçükköyspor takımının bu kara için Futbol Federasyonu ve Hakem Kurullarını doğrudan göreve davet edeceği ve eşi benzeri görülmemiş bu skandaldan bir an önce vazgeçilmesini isteyecekleri belirtildi.

Yorumlar