Dudulluspor Üç Puana Kolay Ulaştı




Süper Amatör Lig yedinci grup mücadelesinde Dudulluspor ve Muratbey takımları Dudullu Stadyumunda karşı karşıya geldiler.
Muratbey takımında iç huzursuzluk müsabakaya damga vurdu.Alacaklarını alamadıklarını iddaa eden birçok futbolcusunun eylem yaparak müsabakaya iştirak edemedeği müsabakaya Muratbey takımı on kişi ile iştirak etti.


Müsabakanın başlama vuruşu ile birlikte oyunun hakimiyetini eline geçiren Dudullu taımı önce penaltıdan,daha sonrada jeneriklik bir gol Sedat Gezer ile sonrada iki gol daha bularak durumu 4-0'a getirdi.

Bu dakikadan sonra sakatlıklarını öne sürüp Muratbey takımı sporcuları ikişer dakika aralıkla sahayı terk edince bir anda sahada altı kişi kaldılar ve müsabakanın tatil olması icap etti.


Muratbey takımı müsabakaya gelmemiş olsa hükmen mağlubiyet ile birlikte üç puanıda silinecekti.bu durumda skor 4-0 iken tatil olduğu için üzerine hükmen 3-0'da eklenecek ve müsabaka sonucu 7-0 Dudulluspor lehine tescil edilecek.


Futbol Federasyonu için bir test maçı olarak kabul edilmesini düştüğümüz bu tip durumların artık resmi yaptırımlarla bir daha tekrarlanmaması için en kısa sürede kesin kararlar alınması gerekir düşüncesindeyiz.

Yorumlar