Kuştepe'den Dört Dörtlük Galibiyet



Süper Amatör Lig 3.Grup takımlarından Kuştepe ve İstanbulGüngören takımları karşı karşıya geldiler.
İstanbul Güngören takımı müsabakanın ilk dakikalarında golü ile öne geçti.Bu şok gol sonrasında beraberlik golü için çok arzulu bir Kuştepe takımı gözlemledik.


Baskılı bir oyun oynayan kırmızı siyahlı takım YunusEmre Koçak'ın jeneriklik frikik golü ile beraberliği yakaladı.Bu gol sonrasında ataklarını sıklaştıran Kuştepe takımı harika bir pas organizasyonunu ilk golün sahibi YunusEmreKoçak ile taçlandırdı ve skoru 2-1'e getirmesini bildi.


Kuştepe takımı öne geçtikten sonra da atak futbolundan ödün vermedi ve bu kez Kaan Erdoğan ile farkı ikiye çıkardı ve ilk kırkbeş dakika bu skor ile sona erdi.Müsabakanın ikinci yarısının başlarında Kuştepe takımı oyunu rölantiye aldı ve bu kez İstanbulGüngören takımının rakip kale önünde pozisyonlar yakaladığını gördük.


Bu pozisyonlardan birinde kazanılan penaltıyı deplasman temsilcisi değerlendiremeyince belkide müsabakaya havlu attı dersek yeri var.



Bu dakikadan sonra Liglerimizin golcü futbolcusu Serkan Afşar çıktı ve gol için çok arzulu bir performans sergilerken harika bir gol kaydetti ve bu gol müsabakanın skorunu tayin eden gol olarak tabelada yerini aldı.

Yorumlar