Çavuşbaşı Bir Attı Üç Aldı



BeykozÇavuşbaşı ve Lider İstanbulSinop takımları Çavuşbaşı stadyumunda karşı karşıya geldiler.
Müsabakaya her iki takımda son derece istekli ve tempolu başladı.İstanbulSinop takımı daha organize ataklar yapmaya çalışırken,Çavuşbaşı takımı doğrudan neticeye giden gol organizasyonları peşinde koştu.


İlk tehlikeli ataklar evsahibi takımdan gelirken kazanılan penaltıyı Samet Alıcı gol ile neticelendiremedi derken kaleci Sezai'nin harika refleksini de yok saymamak gerekir.Çavuşbaşı takımı bu kaçan penaltının hemen ardından bu kez yakaladığı gol pozisyonunda Ragıp ile sonuca gitmeyi başardı.

Bu gol sonrasında İstanbulSinop takımı beraberlik için yüklendikçe kalesinde pozisyonlar verdi ama evsahibi takım bu pozisyanlardan faydalanamadı ve devre arasına evsahibi takımın tek gollü üstünlüğü ile girildi.

Müsabakanın ikinci yarısında daha kontrollü bir futbol ortaya koyan Çavuşbaşıspor karşısında İstanbulSinop takımının tüm gayreti beraberlik golünü getirmedi.


Oyun zaman zaman değişik periodlarda gerilsede doksan dakika sonunda birbirini tebrik eden iki takım sporcuları ve teknik heyetleri vardı.Bu mağlubiyet ile İstanbulSinop takımı liderliği bırakmış olurken Çavuşbaşı takımı çok önemli üç puan kazancı ile üst sıralara biraz daha yaklaştı.

Yorumlar