Önce Çekmeköy,Sonra Beykoz1908




Süper Amatör Lig 8.nci grup müsabakasında Çekmeköy ve Beykoz takımları Tuzla Orhanlı Stadyumunda karşı karşıya geldiler.
Futbol oynamaya son derece elverişsiz bir Stadyumda oynanan müsabakada karşılıklı atılan birer gol ve paylaşılan birer puana şahitlik ettik.


Müsabakaya her iki takımda tempolu,agresif ve kendi oyun anlayışını rakibe hissettirme üzerine bir strateji ile başladı.

Müsabakanın başlarında denk bir oyun izledik.Çekmeköy takımı Ekimcan'nın sağ kanattan getirdiği top ceza sahasına yaptığı akıl dolu pas asist oldu ve ilk gol evsahibi Çekmeköy takımından geldi.


Golün adı Samet Sert idi.Bu gol sonrasında Beykoz takımının rakip kale önünde etkili olma çabaları serbest vuruştan Kerem ile karşılık buldu ve skora denge geldi.

İlk kırkbeş dakika bu karşılıklı iki gol ile neticelendi.Müsabakanın ikinci yarısında daha atak bir futbol sergileyen Beykoz takımı vardı sahada.


Bu anlarda kalesinde devleşen tecrübeli kaleci Mesut Beykoz takımının ikinci golü atmasına engel oldu.Müsabaka sonunda tabelada oluşan skor iki tarafıda tatmin etmedi dersek yeri var.

Yorumlar