Yeşilova Esnafspor Geleneksel İftar Yemeğini Gerçekleştirdi.

Yeşilova Esnafspor Geleneksel İftar Yemeğini Gerçekleştirdi.
Küçükçekmece 1. Amatör Lig ekiplerinden Yeşilova Esnafspor , geleneksel hale getirdiği iftar yemeği organizasyonunu geçtiğimiz akşam yoğun katılımla yaptı. 

Küçükçekmece'nin 1. Amatör Ligde mücadele eden köklü takımlarından Yeşilova Esnafspor geleneksel hale getirdiği iftar organizasyonunu geçtiğimiz akşam kulüp lokalinde yoğun bir latılımla gerçekleştirdi. Yeşilova Esnafspor'un iftar organizasyonu'na spor ve siyaset dünyasından bir çok isim katıldı.  
Yeşilova Esnafspor spor’un her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Kulüp lokalinde yapılan iftar yemeğine AK Parti Küçükçekmece ilçe Bşk Av.Mustafa Korkut, MHP Küçükcekmece ilçe Bşk Seyfettin Tiryaki, Küçükçekmece Belediyesi Meclis Bşk Gökhan Gümüşdağ, Küçükçekmece Belediye Meclis üyelerinden Gökhan Aygün, Bağdır Gönenç, Turhan Dinç, Ahmet Hayrunşlar, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Bşk Seymen Gençtürk , Tek Rumeli Tv Spor Müdürü Mehmet Çelik, Bezirganbahçe Spor kulübü Bşk Hayati Yolcu, İstanbul Balkanspor Kulübü Bşk Rıdvan Vatansever ve As Bşk Tamer Arslan, İstanbul Demirspor Kulübü Bşk Seyit Bel, Kanaryaspor Kulübü Bşk Ahmet Tuğlar Yeşilova ve Gültepe mahalle muhtarları ,Yeşilova Esnafspor teknik heyeti futbolcular ve amatör futbol camiasından bir çok isim katıldı.







Yorumlar