Tekirdağ'da Hasan Olpak Dönemi.

Tekirdağ'da Hasan Olpak Dönemi.
BAL ligi ekiplerinden Tekirdağspor yeni sezon öncesinde tecrübeli teknik direktör Hasan Olpak ile anlaştı.

Tekirdağspor kongresinde başkanlığa Mülahim Kuru'nun gelmesinin ardından gerçekleştirilen ilk yönetim kurulu toplantısında Hasan Olpak Tekirdağspor Teknik Direktörü olarak takımın başına getirildi.
Basına açık olarak gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında Teknik direktör kim olacak sorusunu yanıtlayan Tekrdağspor futbol şube sorumlusu Tarık Eski;''Teknik Direktör konusunda fazla kafa karışıklığına meydan vermemek üzere tek isim üzerinde Hasan Olpak üzerinde anlaştık, geçtiğimiz dönem yardımcı hocamızdı, futbol kariyerinde kendini kanıtlamış futbol camiasındaki beyefendiliğiyle Tekirdağ'lılığıyla,Tekirdağlı teknik adamlarından alacağı destekle sezona Hasan hocayla beraber Bismillah diyeceğiz'' dedi.

Hasan Olpak kimdir.
Uzun süren futbolcu yaşamının 17 yılını profesyonel liglerde geçiren Hasan Olpak'ın kariyerinde 5 sene birinci lig macerası bulunuyor, Boluspor, Sakaryaspor, Antalyaspor, Giresonspor formalarını giymesinin ardından son olarak giydiği Üsküdar Anadolu formasının ardından futbol yaşamını noktaladı. 

1999 yılında antrenörlük diplomasını alan Olpak Profesyonel liglerde Üsküdar Anadolu, Turan Spor A.Ş., Kartalspor (4 sezon) ve Tekirdağspor'u çalıştırdı. Ardından amatör ve Bölgesel amatör takımlarda da çalışan Olpak Altınova, Çiftlikönüspor ve son olarak geçtiğimiz sezon Tekirdağspor'da görev aldı.

Yorumlar