ŞAMPİYON İÇERİ ÇUMRASPOR

ŞAMPİYON İÇERİ ÇUMRASPOR  
Konya 2. Amatör Küme 2018-2019 Futbol Sezonu, A Grubunda ligin bitimine bir hafta kala İçeri Çumra Belediyespor, Dirilişspor karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen maçı muhteşem bir dönüşle 3-2 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. 

Şehit Muharrem Samur Sahasında Dirilişspor - İçeri Çumraspor arasında oynanan karşılaşmada şampiyonluğu getiren golleri 50 ve  62. Dakikalarda Lokman Ünüvar (2), 81. Dakikada Mustafa Yeşil attı.  
Ligin bitimine  hafta kala bir diğer Çumra Temsilcisi Alibeyhüyüğü Spor Kulübünün önünde şampiyonluğunu ilan etmiş oldu. 
Mücadele sonrasında takımlarını yalnız bırakmayan  Sarı- Yeşilli taraftarlar hep birlikte şampiyonluk Coşkusunu kutladı. 


İçeri Çumraspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Yaylacı karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada ; Sezona Şampiyonluk parolası ile çıktık ve bunu başarmanın haklı gururu ile bugün burada başta teknik heyetimizi, futbolcu kardeşlerimizi  ve ilçemizde bizlere desteğini esirgemeyen her bir bireye sonsuz teşekkür ederim. Şampiyonluğumuz camiamıza hayırlı uğurlu olsun. dedi.
STAD: ŞHT. Muharrem Samur
HAKEMLER: Fatih Solmaz, Sefa Karadüz, Ali Yıldırım 
DİRİLİŞSPOR: Samet, Caner,Alihan, M.Mustafa, Fırat, Serkan, G.Maraş, Recep, İsmail, Sinan, Osman
YEDEKLER: Veli, Keem, Hasan, Ömer Çoşkun, Osman, İsmail, Burhan
İÇERİÇUMRASPOR: Osman, Yakup, İbrahim,Abdullah, Duran, Yasin, Lokman, Ahmet, Vahdettin, İsmail, Mustafa
YEDEKLER: M.Osman, Ömer, Adem, Ümit, Bülent, Bahattin, Mustafa Sağdıç
GOLLER: Dk.50- 62 lokman Ünüvar (2), Dk 81 Mustafa Yeşil İçeri Çumra / Dk. 4 İsmail Er,  Dk. 35 Serkan Bedel Diriliişspor 

Yorumlar