Kumburgazspor Melih Leblebici'ye Emanet

Kumburgazspor Melih Leblebici'ye Emanet.
Tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Kumburgaz, yeni sezon öncesinde genç Teknik Direktör Melih Leblebici ile anlaşarak takımı emanet etti. Leblebici hedeflerinin ilk sezon ligde kalmak olduğunu belirtirken, alt yapı konusunda da çalışmalar yürüteceklerini söyledi.

İstanbul 1. Amatör Lig 1. grupta Yeşil Esenyurt'un arkasından 2. sırada yer alarak Süper amatör Lig için play off oynama hakkı kazanan Kumburgaz, 2. grupta 2. sırada yer alan Büyük Çekmece Mimarsinan ile işleşmişti. karşılaşmanın normal süresi içinde 4-1 geriye düşmesine rağmen 4-4 lük eşitliği sağlamayı başaran Kumburgaz penaltı atışlarına giden karşılaşmadan 7-6 galibiyetle ayrılarak Süper Amatör Lig vizesi almayı başarmıştı. Yeni sezon çalışmalarına erken başlayan Kumburgaz yönetimi takımı son iki sezondur Pazariçi Köprülü Spor'la Süper amatör Lig'de çalışan genç Teknik Direktör Melih Leblebici'ye emanet etti. 
Türkiye'nin en zor liginin İstanbul Süper amatör Liginin olduğunu söyleyen Leblebici "Kumburgaz yönetiminin bu sene ikinci sezonu, ilk sezonda şampiyonluk yaşadılar. İkinci sezonda ligde kalıcı olmak istiyorlar. Amacımız bu sene izleyenlere keyif veren, bölgeye futbolu sevdiren, birazda düşmemeye kümede kalmaya bir takım yaratmaya çalışıyoruz. İlk sezonda hedefimiz ligde kalmak. İstanbul Süper amatör küme Türkiye liglerinin en zor ligi. Süper Amatör ligde bu sezn 3. senem daha önce de iki sezon Pazariçi Köprülü'de süper amatör de çalıştım. Kumburgaz'da şu anda aslında transferlerimiz başladı. İyi transferler yaptık. İlerieyen günlerde bunlarıda paylaşacağız sizlerle. İyi transfer yapıyoruz, iyi bir yönetim var, iyi bir kadro kurmaya çalışıyoruz, genciz, istekliyiz, yani çokda sıkıntılı bir dönem geçireceğimizi düşünmüyorum. Ama süper amatör de şampiyon olmak sadece harcadığınız paraya, yaptığınız transfere bağlı değil biliyorsunuz. Kura çekimi çok önemli, kurada düştğünüz grup çok önemli, bunlar hepsi bir araya geldiği zaman neden olmasın. gizli hedef olarak da şampiyonluk deriz. Ama gerçekçi olursak kümede kalmak istiyoruz." 

Altyapılarda kulübün çok fazla eksiğinin olduğunu söyleyen Leblebici "Bu sezon sadece U19'da lige katılım olmuş, onda da hedefsiz bir takımla ligde yer almışız. Bu sezon planlamamızın en önemli parçalarından birini altyapı çalışmaları, hatta çok ciddi bir talep var futbol okulu alacak. Alttan yukarıya bir yapılanma ile yolumuzu açmaya çalışacağız." açıklamasında bulundu. 

Yorumlar