Kenan Nurhan Kurt teklifleri değerlendiriyor.

Kenan Nurhan Kurt teklifleri değerlendiriyor.
2018 - 2019 futbol sezonu bugün resmi olarak son buluyor. Ancak spor kulüpleri ve teknik adamlar arasında görüşmeler daha önceden başladı. İstanbul'un başarılı ve genç teknik adamlarından Kenan Nurhan Kurt geçtiğimiz senelerde yaptığı başarılı işlerin semeresini erken görenlerden oldu.


2019 - 2020 sezonu için önüne hedef koyan takımlar yola erken çıktı. İlk olarak teknik adam sorununu çözmek isteyen kulüp yöneticileri, genç ve vizyon sahibi teknik adamlarla erkenden anlaşarak sezona rakiplerine oranla önde girmek istiyorlar. 
Geçtiğimiz sezonlarda başarılı işlere imza atan Kenan Nurhan Kurt yöneticilerin ilk görüştüğü teknik adamlar arasında yer alıyor. Şu ana kadar İstanbul'dan 1 süper amatör ve iki 1. amatör lig takımından teklif aldığını belirten Kurt "İstanbul dışından da teklifler var ama önceliğim istanbul. Burada lig bir başka, takımların güçleri ve oyuncu pörtföyü diğer illere göre daha fazla. Bir teknik adam farklı seçenekler sunuyor. Benim önceliğim İstanbul, tabii anlaşacağım kulübün sezon için proje ve yatırımları da çok önemli. Her şey nasip, bu sezon iyi uyum sağlayacağım bir yönetimle hedef takım yapmak istiyorum." dedi. 

Yorumlar