GAZİOSMANAPAŞASPOR ALİ TURAN'A EMANET

GAZİOSMANAPAŞASPOR ALİ TURAN'A EMANET
Yeni sezonda Süper Amatör kümde mücadele edecek olan Gaziosmanpaşaspor'da yeni seçilen yönetin takımı geçtiğimiz sezonlar alt yapıda görev alan Ali Turan'a teslim etti.
Kulüp başkanı Ömer Güler, Ali Turana yeni Futbol Sezonunda takımı en iyi şekilde yöneteceğine inandıkları için emanet ettiklerini söyledi.Güler,genç ve tecrübeli bir isimle anlaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken, “Ali Turan hocamızın takımımız için en doğru isim olduğu konusunda hemfikiriz. Kendisi bu camiada daha öncede görev almış ve Gaziosmanpaşaspor'un büyüklüğünü bilen bir isim. Takımımıza çok şey katacağına inanıyoruz. hocamıza ve ekibine başarılar diliyorum.  İki taraf içinde hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Gaziosmanpaşa'da genç ve gelecek vadeden çok sayıda sporcu olduğuna dikkat çeken Güler “ yeni alt yapıdan ve bölgemizden takıma kazandıracağımız yeni kadromuz ile önümüzdeki süreçte .Gaziosmanpaşaspor’u hak ettiği yerlere çıkarmak için mücadele edeceğiz. Ancak sadece bizim mücadelemizle değil. Burada yönetimle, taraftarlarımızla, İlçede bir bütünlük oluşturarak bunu başaracağız. İlçemizde ’da bu potansiyel var. Önümüzdeki sürecin Takımımızın ’un lehine işleyeceğine olan inancım tam.bu konuda yeni bir sayfa açmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Gaziosmanpaşaspor'un çiçeği burnunda yeni hocası Ali Turan ise “Bize bu görev tebliğ edildiğinde hiç düşünmeden, bir saniye bile tereddüt etmeden kabul ettim .. İnşallah Gaziosmanpaşaspor'u , taraftarlarımızın desteğiyle yeniden Bal Ligine döndüreceğiz” şeklinde konuştu.

HABER; EROL EFTEKİN 

Yorumlar