Zorlu maçın sevineni ORMANLI

Zorlu maçın sevineni ORMANLI
İstanbul 2. Amatör Lig 3. grupta zirve yarışının içinde olan iki takım Ormanlı Köyüspor ile Anadolu Esenyurt arasında oynanan zorlu karşılaşma sonunda ev sahibi Ormalıköyüspor sevinen taraf oldu.

İstanbul 2. Amatör Lig 2. yarısının ilk karşılaşmasında Ormanlıköyüspor ile Anadolu Esenyurtspor Çatalca Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Bestami Yeğen, Gökhan Can, Ahmet Uzuner hakem üçlüsü yönetti.
2. Amatör Lig'de ilk yarı sonunda 3. grupta amansız bir şampiyonluk yarışı kendini gösterdi. Grupta ilk 5 sırada yer alan takımların ortaya koydukları performans şampiyonluk düğümünün ligin son haftasına kadar çözülemeyeceğinin işaretini veriyor. 
Sezonun ilk haftasında karşılaşan iki takım arasındaki müsabakada Anadolu Esenyurt sahadan 3-2 galibiyetle ayrılmıştı. Çatalca Stadı'nda oynanan rövanş müsabakasında bu sefer sahadan galibiyetle ayrılan taraf Ormanlıköyü Spor olurken aldığı 3-1'lik galibiyetle de ikili averajda bir adım öne geçti. 
Karşılaşma boyunca etkili bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekipte genç golcü Emre Çıra attığı 3 golle yıldızlaşırken, Anadolu Esenyurt'un tek golü Hasan Alihanoğlu'ndan geldi. Karşılaşma sonunda Ormanlıköyüspor 22 puanla 2. sıraya yerleşti Anadolu Esenyurt ise 19 puanla 4. sırada yer aldı.
11. hafta proramı doğrultusunda Ormanlıköyüspor lider Arnavutköy'e konuk olacak. Anadolu Esenyurt ise Esenyurt KArtal spor ile kendi evinde karşılaşacak.

Yorumlar