Yeşil Esenyurt Türkiye Şampiyonası'nda

Yeşil Esenyurt Türkiye Şampiyonası'nda
U19 Türkiye Şampiyonası İstanbul 1. Tur elemelerinde Esenyurt temsilcisi Yeşil Esenyurt ile Zeytinburnu temsilcisi Yeşil Ilgaz Küçükçekmece Metin Oktay Tesislerinde karşı karşıya geldi. Soluk soluğa geçen karşılaşmada her iki yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-0 galibiyetle ayrılan Yeşil Esenyurt sevinen taraf oldu.

Karşılaşmanın 17. dakikasında Ferdi ile öne geçen Esenyurt temsilcisi, kora kor geçen mücadele de üstünlüğünü uzun süre taşımayı başardı. Müsabakanın son bölümlerinde 87. dakika da Eren ile bir gol daha bulan Yeşil Esenyurt zorlu rakibi karşısında Türkiye Şampiyonası'na adını yazdırırken, finaller içinde umut verdi.


Zorlu maç sonunda açıklama yapan Yeşil Esenyurt Spor Kulübü Başkanı Hasan Demir "Geçen sezon yarım kalan işimizi tamamlamaya gidiyoruz. Esenyurt ilçemizi TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'nda temsil edecek U/19 yaş gurubu genç takımımız bugün güzel mücadele ve iyi bir futbol ile son maçınıda kazanarak adını finallere yazdırdı. Emeği geçen tüm ekibimizi ve  Aslan yürekli futbolcularımızı tebrik ediyorum." dedi.


Yorumlar