Sayalar Gol Oldu Yağdı.

Sayalar Gol Oldu Yağdı.
Silivri temsilcisi Sayalar U19/2. ligi 3. hafta müsabakasında Silivri Müjdat Gürsu Stadı'nda konuk ettiği Tepecik Anadolu'ya gol oldu yağdı. Bol gollü karşılaşmayı İsmail Mece, Ahmet Ata Anıt, Oğuzhan Aslan hakem üçlüsü yönetti. Sayalar 75. dakika da Mustafa Işıklı'nın kırmızı kart görmesi sebebi ile müsabakanın geri kalan kısmını 10 kişi tamamladı. 

U19'2. ligi 3. grup 3. hafta müsabakasında Sayalar ile Tepecik Anadolu karşı karşıya geldi. İlk yarısı Sayalar'ın 4-0 galibiyeti ile kapanan karşılaşmanın sonunda ev sahibi ekip sahadan 10-0 galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmada goller Eren Kızıldağ (4), Mustafa Işıklı (2), Berk Erdem (2), Eren Ece ve Yağız Kurtay Öztürk'ten geldi.
Sezona Karaağaç karşısında aldığı mağlubiyetle başlayan Sayalar son iki hafta da üst üste aldığı galibiyetlerle puanını 6 yaptı ve zirve yarışının içinde olacağınıda gösterdi. Ligin 4. haftasında Sayalar Kumburgaz deplasmanına gidecek, Tepecik Anadolu ise haftanın farklı galip gelen bir diğer takımı Esenkent Gençlikspor'u konuk edecek. 

Yorumlar