Şafakspor Hedefe Kilitlendi.

Şafakspor Hedefe Kilitlendi.
İstanbul U19/2. lig 4. grupta şampiyonluk parolası ile yola çıkan Eyüp temsilcisi Şafakspor çıktığı 3. karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak liderlik koltuğunu korudu.
U19/2. ligi 3. hafta müsabakasında Şafakspor Rami Stadı'nda Zeytinburnu 1957'yi konuk etti. Karşılaşmayı Murat Yaroğlu, Muhammet Metin Taş, Görkem Köksal hakem üçlüsü yönetti.

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Eyüp temsilcisi Şafakspor, 3. hafta müsabakasında konuk ettiği Zeytinburnu 1957 karşısında sahadan 6-0 galibiyetle ayrılarak hem galibiyet serisini sürdürdü, hem de liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. 
Şafakspor, karşılaşmanın ilk yarısını Mehmet Ayaz Saka (2), Abdurrahman Selçuk ve Serdar Kuriş'in golleri ile 4-0 önde kapattı. 40. dakika da Zeytinburnu 1957 oyuncusu Mustafa Ertan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 
Müsabakanın ikinci yarısında hem skor hem de sayısal olarak sahada etkilki olan Şafakspor rakibinin üzerine fazla gitmeyerek oyunu rolantiye alınca Ayhan Arslan ve Abdurrahman Selçuk'un golleri skoru belirledi. 
ŞAFAKSPOR 6 - 0 ZEYTİNBURBU 1957

Yorumlar