Medicell İstanbul Mimaroba Yoluna Kayıpsız Devam Ediyor.

Medicell İstanbul Mimaroba Yoluna Kayıpsız Devam Ediyor.
İstanbul U19/2. lig 3. grupta liderlik yarışı içinde olan Karaağaç ile Medicell İstanbul Mimaroba Büyük Çekmece Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmayı İrfan Aydın, Kemal Tarcan Mola, Cumhur Avrakoğlu hakem üçlüsü yönetti.

İStanbul U19/2. lig 3. hafta müsabakasında lider Medicell İstanbul Mimaroba Büyükçekmece Atatürk Stadı'nda en yakın takipçisi Karaağaç'a konuk oldu. Konuk ekip Medicell İstanbul Mimaroba maçın hemen başında 4. dakika da Yusuf Yetik'in golü ile öne geçti. İlk yarıda takımlar başka gol bulamayınca Mimaroba devre arasına 1-0 önde girdi. 
İkinci yarının başlamasından kısa bir süre sonra ev sahibi Karaağaç 58. dakika da Zülfikar Minaz'ın golü ile skoru eşitlemeyi başardı. Karşılaşmanın son bölümlerine girilirken 86. dakika da bu sefer sahneye Satılmış Kerem Argın çıktı ve topu ağlarla buluştururken Medicell İstanbul Mimaroba'da 3 puana uzanıyordu. 
Medicell İstanbul Mimaroba bu galibiyet sonrasında 3 maçta topladığı 9 puanla liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Sahadan mağlubiyetle ayrılan Karaağaç ise 3 puanda kalarak 4. sıraya geriledi. Hafta sonu oynanacak olan 4. hafta müsabakalarında Medicell İstanbul Mimaroba evinde Taşoluk'u ağırlayacak. Karaağaç ise Silivri Kadıköy deplasmanına gidecek.

Yorumlar