Esenkent Gençlik 10 Numara

Esenkent Gençlik 10 Numara
İstanbul U19/2. lig 3. grupta Esenkent Gençlik ile Silivri Kadıköy, Esenyurt sahasında karşı karşıya geldiler. Kadir Halit Altıntaş, Ahmet Uzuner, Yücel Alkaşı hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmadan ev sahibi Esenkent Gençlik farklı skorla ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

U19/2. lig 3. hafta müsabakasında Silivri Kadıköyspor'u konuk eden Esenkent Gençlik baştan sona üstün oynadığı karşılaşmadan 10-0 galibiyetle ayrılarak gol averajı ile 2. sıraya yükseldi. 
Esenyurt Stadı'nda oynanan karşılaşmada rakibine oranla bariz üstünlük sağlayan Esenyurt temsilcisi ilk yarıyı Yasin İpek (2), Doğukan Biçim ve Ömer Faruk Aktaş'ın golleri ile 4-0 önde kapattı. İkinci yarıya da etkili başlayan Esenkent Gençlik bu yarıda da rakip fileleri 6 kez daha havalandırarak farkı iyice açtı. İkinci, yarıda ise goller Yasin İpek (2), Kaan Öztürk (2) ve Doğukan Biçim (2)'den geldi.
Silivri temsilcisi Kadıköy sahaya 10 kişi ile çıktı. Yedek oyuncusuda olmayan Kadıköy karşılaşmayı maça çıktığı kadro ile tamamladı. 
İstanbul U19/2. lig 4. hafta müsabakasında Esenkent Gençlik, Mimarsinan Baba Hakkı Stadı'nda Tepecik Anadolu'ya konuk olacak. Silivri Kadıköy ise Silivri Ortaköy Sahası'nda grubun iddialı takımlarından Karaağaç'ı konuk edecek.

Yorumlar