Derbi Maçının Galibi Çorluspor1947




Bölgesel Amatör Lig Tekirdağ derbi mücadelesinde Çorluspor1947 ve Çerkezköy1911 takımları karşılaştılar.
Kalabalık bir taraftar topluluğu önünde oynanan müsabakada iki takımda kazanmak için varını yoğunu ortaya koydu.


İlk kırkbeş dakikada iki takımda dengeli geçen kırkbeş dakikada net gol pozisyonu bulamadı.


Devre arasına golsüz eşitlikle girildi.Müsabakanın ikinci yarısında sarı kırmızılı takımın etkili oyunu ve iki güzel golü müsabakanın neticesine etki etti.



Ayhan yakaladığı etkili kontraatak pozisyonunda topu kaleci Hamdi'nin üzerinden topu filelerle  buluşturdu ve skoru1-0'a getirdi.Bu gol sonrasında beraberlik için yüklenen Çerkezköyspor karşısında Gökhan ile penaltıdan bir gol daha bulan Çorluspor1947 takımı müsabakadan 2-0 galip ayrılmasını bildi.

Müsabakanın etkili oyuncularından Hami sarıkırmızılı takımın bütün etkili organizasyonlarının mimarı olması dikkatlerden kaçmadı.Bu müsabakada dikkat çeken bir başka hususda sarı kırmızılı takımın çiçeği burnunda teknik direktörü Vasıf Aksaka oldu.Adı şampiyonluklarla anılan başarılı çalıştırıcının ilk müsabakasından üç puanla ayrılması bir başka dikkat çeken detay olarak hafızalara kazındı.


Doksan dakika sonunda görüşlerini aldığımız teknik direktör Vasıf Aksaka kısa ve net bir açıklamada bulundu;Play Out asla düşünmüyoruz.Kalan müsabakalarımızda maksimum puanları toplayıp doğrudan Ligde kalmayı planlıyoruz.



Muhteşem taraftarımızın desteğiyle ve sporcularımızın gayreti ile bunu başaracağız.

Yorumlar