Uzatmalarda Gülen Taraf Yenibosna



Süper Amatör Lig 2.Grup Ligde kalma play out mücadelesinde uzatmalarda buldugu gollerle gulen taraf Yenibosna oldu.
Musabaka soğuk bir havada oynanmasına rağmen kalabalik bir taraftar topluluğu önünde oynandı.Gümüşsuyu taraftarı müsabakaya kalabalık gelirken,Yenibosna taraftarının ilgi gostermedigini söyleyebiliriz.


Müsabakaya iyi başlayan taraf Gümüşsuyu takımı oldu.Ozellikle sol kenardan İsmail ile ataklar geliştiresede gol icin bir organizasyon gerçekleştiremedi.


Yenibosna takımı dakikalar ilerledikçe oyunda dengeyi kurdu.Ilk kırkbeş dakika golsüz sona erdi.


Müsabakanın ikinci yarısında zaman zaman iki takımında oyunda etkilu olduğunu ama gol pozisyonu üretmekte zorluk çektiģini gözlemledik.


Ikinci kırkbeş dakikanın kaydadeğer en önemli pozisyonu Gümüşsuyu atağında direkte patlayan top.Doksan dakika golzüz sona erdi ve uzatma dakikalarına geçildi.Uzatma dakikalarında gol için yüklenen ama defansında da gedikler veren taraf Gümüşsuyu takımıydı.


Bu tip pozisyonlardan birinde Veysel Yenibosna takımını öne geçiren golü attı.Bu gol sonrasında iki kez daha ciddi kontra atak yakalayan Yenibosna takımının topu direkten döndü.


Tüm hatlarıyla beraberlik için yüklenen Gümüşsuyu karşısında Yenibosna takımı Uğur ile bir gol daha buldu ve Ligde kaldı.Doksan daki sonunda Yenibosna takımı Teknik Direktörü Remzi Güder ekibimize çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Yenibosna takımı düştü denilen dönemde,her türlü zorluğa rağmen Ligde bırakacağımdiyerek göreve talip oldum.


Resmen bir mucize gerçekleştirdik.Bu galibiyeti bana sonsuz güven duyan ve bu goreve layık gören Vecdi Durmazel Başkanımiza ve tüm camiamiza hediye ediyorum.Önümüzdeki sezonlarda çok daha iyi bir Yenibosna takımı için şimdiden kolları sıvayacağız dedi.

Yorumlar