TFF MERAL-CELAL ARAS SPOR LİSESİ FUTSAL İSTANBUL ŞAMPİYONU OLDU

TFF MERAL-CELAL ARAS SPOR LİSESİ FUTSAL İSTANBUL ŞAMPİYONU OLDU
Beykoz İlçesinde tam anlamı ile TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi Rüzgarı esmekte….başarılı okul bir hafta süredir Antalya’da devam eden Türkiye Liselerarası Futbol Şampiyonası Yarı Final müsabakaları kapsamında grubunu namağlup tamamlatarak, Aydın-Kuşadası’nda düzenlenecek olan Final maçlarına adını yazdırmayı başarmış idi.

Gelen bu başarı haberinin ardından bu kez haftanın ilk gününde bu kez Futsal Takımının çıkmış olduğu Final Maçında Pendik MTAL Takımını 4-0 mağlup ettikten  sonra İstanbul Şampiyonluğuna ulaşması sevinci çifte katlamış oldu.

Taygun Kuşdemir Yönetimindeki TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi Takımı karşılaşmaya 1-Oğuz 2-Ahmet Berka 3-Nail 4-Burak 5-Semih 6-Ulaş 7-Uğur 8-Yalçın 9-Ali Rıza 10-Talha 11-Can’dan oluşan bir kadro ile çıktı. Kırmızı-Beyazlı ekibin gollerinde sırası ile Ulaş, Nail, Semih ve Ulaş’ın imzaları vardı. İstanbul Genelinde 262 Okul Takımı bu seneki müsabakalara katılım sağladı.


Tabiri caizse Antalya’dan ayaklarının tozu ile döndükleri İstanbul’da Sabah saatlerinde bu kez Futsal Takımlarının şampiyonluk müsabakasına geçen Okul Müdürü Candar Keskin ile diğer öğretmenler yeni bir sevinç yaşarlarken, Futsal Takımı olarak da Türkiye Şampiyonluğuna göz diktiler.

Yorumlar