SULTANMURATSPOR TRANSFERİ KAPATTI.

SULTANMURATSPOR TRANSFERİ KAPATTI.
İstanbul 2.Amatör Lig ekiplerinden Küçükçekmece Sultanmuratspor 2018-19 transfer sezonun en hızlı kulübü oldu. Siyah beyazlılar 8 iç 15 dış olmak üzere 23 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

Teknik direktörlüğe Ali Asker Kılıç raporları doğrultusunda transferleri Gerçekleştiren Sultanmuratspor ligin başlamasına bir hafta kala Hasköyspor-Bahattim, Başakşehir İkitelli Köyiçi-Birkan, Küçükçekmecespor-Hakan, Bayrampaşa Demirspor-M.Ali Önad, Iğıdır Esnefspor-Muhammet, K.Ç.İdmanyurduspor-Emincan,Söğütlüçeşme Birlikspor-Sefa,Küçükçkmece Yeşilova Esnafpor-Ramazan Balkan,Berkay ve M.Ali,Kosova Amatör Ligden -Göksel olmak üzere 11 yeni oyuncu ile mukavele yaptı.

Sultanmuratspor kulübü Genel Kaptanı Naser Serbest, ellerini çabuk tutup, birçok kulübün peşinde olduğu gözde isimleri Sultanmuratspor takıma kazandırdıklarını, bizleri şampiyonluğa taşıyacak kaliteli oyunculardan kurulu bir takım kurduk bugün yapılan transferlerle transferleri sona erdirmiş bulunmaktayız bizle futbolcu transferlerinde yardımcı olan tüm kulüp başkanlarımız ve yöneticilerimize teşekkür ederim dedi.



Yorumlar