BayrampaşaAltıntepsi Balıkçı Erhan'ın misafiri oldu



Pazar günü oynanan Siirt Yavuzselimİstanbul müsabakasında kazanılan üç puan sonrasında Ligde kalan yeşil beyazlılar Esenyurt'ta bulunan Balıkçı Erhan'nın misafiri oldu.
Zorlu bir sezonun ardından son müsabakada kazanılan üç puan ile ligde kalan Bayramapaşa Altıntepsi takımı yönetim,teknik heyet ve sporcu kadrosu eksiksiz olarak Erhan Restaurantta hazır bulundu.


Kazanılan üç puan sonrasında restaurantta bulunan tüm yeşil beyazlıların yüzlerinden ve gözlerinden adeta mutluluk yansımaktaydı.


Bayrampaşa temsilcisinin Genel Kaptanı Murat Çağdaş Amatorun dunyasi ekibine çarpıcı açıklamalarda bulundu;


İyisiyle,kötüsüyle,acısıyla,tatlısıyla bir sezona bu gün oynanan müsabaka ile son noktayı koyduk.Hesaplarımızda olmayan bir sezonu yine hesaplarımızda olmayan aksilik ve talihsizliklerle bu güne kadar getirdik.Bu gün oynanan müsabakadan gelen üç puan ile Ligde kalmanın mutluluğunu yaşadık.


Futbol sezonlarında ne kadar isterseniz isteyin bazı dengeler vardır ki takımların bahtını karartır yada bulutlarında şans yağmurları döktürür.Bu sezon malesef parçalı bulutlu bir dengeler neticesinde sağanak yağışlardan son anda bir şemsiye açarak kurtulduk.Bu güne kadar müsabakalarımıza gelip düdük çalan hakemlere bundan sonraki müsabakalarında hakem şanslarının yanlarında olmalarını diliyorum.Bu sezon karşılaştığımız tüm takımlara şimdiden gelecek sezon için boş şans ve başarılar dilerim.Camiamız ve sevenlerimize söyleyecek sözlerimiz ise çok farklı olacak.


Yeni bir Başkan ve yepyeni bir oluşum ile bambaşka bir yapılanma içine gireceğimiz yeni sezonlar bizleri bekelemekte.Altıntepsi takımının geleceği için çalışmalarımıza yarından itibaren başlayacağız.Amacımız bundan sonra asla böyle sıkıntılı bir sezonu sevenlerimize ve camiamıza yaşatmamak niyetinde olacağız dedi.

Yorumlar