Yeşilova Esnaf Gol Oldu Yağdı.

Yeşilova Esnaf Gol Oldu Yağdı.
İstanbul 1 Amatör Lig 12 grupta play-off'a kalma şansını arayan Küçükçekmece Yeşilova Esnaf Spor İstanbul Büyükşehir Belediye Şenlikköy Stadı'nda Bağcılar Güneşli Spor ile karşı karşıya geldiler.

Ligin ilk yarı karşılaşmasına 2-2 berabere kalan iki takım özelikle ev sahibi Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor sahaya mutlak galibiyet için çıktı. Müsabakanın ilk yarısında hızlı başlayan Yeşil-beyazlılar Ramazan (2),Mustafa (2),Oğuz (2) ve Berkay ile golleri bularken misafir takım Bağcılar Güneşli sporun tek gollü ise Talat'tan geldi ve Yeşilova Esnafspor ilk yarıyı 7-1'lik skorla önde kapattı. 

İkinci yarıya da aynı hız ve tempoda başlayan Yeşilova Esnafspor 'da Berkay üst üste yakaladığı pozisyonu 4 gol atarken Bağcılar Güneşli sporun ilk golünü atan Telat kendisinin ve takımının ikinci golünü attı.
Karşılaşmayı 11-2'lik skorla kazanan ev sahibi KüçükçekmeceYeşilova Esnafspor sahadan üç puanla ayrılırken puanını 25'e çıkardı ve 27 puanlı Merkez Kayaşehirspor'un iki puan ardından 14.Haftayı tamamlanarak Play-Off şansını devam ettirdi. 








Yorumlar