Yeni Lider İSTANBUL BAYBURTSPOR

Yeni Lider İSTANBUL BAYBURTSPOR
İstanbul 1. Amatör Lig 8. grupta şampiyonluk mücadelesi veren İstanbul Bayburtspor, İkitelli deplasmanın da çoıktığı önemli karşalaşmadan 3-1 galibiyetle ayrılarak liderlik koltuğuna oturdu.
İstanbul 1. Amatör lig 13.Hafta müsabakasında Küçükçekmece İkitelli spor ile İstanbul Bayburtspor takımları ifaspor sahasında karşı karşıya geldiler. Maç fazlası ile lider durumda bulunan Merterspor'un 1 puan gerisinde olan İstanbul Bayburtspor mutlak galibiyet için sahaya çıkarken, prestij maçlarını oynayan İkitellispor gençlerden oluşan kadrosu ile sahada yer aldı. Yoğun yağmur altında oynanmasına rağmen, taraftarın büyük ilgi gösterdiği karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ikitellispor 10. dakika da Ufuk'un attığı golle 1-0 öne geçti. 11. dakikada misafir takım İstanbul Bayburtspor Ramazan'la karşılık vererek skora eşitlik geldi. İlk yarı 1-1 karşılıklı atılan gollerle sona erdi. 
İkinci yarı ilk yarıya göre daha istekli oynayan ve daha çok gol pozisyonuna giren İkitellispor yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, müsabakanın 89. dakikasında Doğben ile konuk ekip İstanbul Bayburtspor 2-1 öne geçti.
Maçın uzatma dakikalarında Mehmet'in rakibi ile girdiği pozison sonrasında gelen kırmızı kart ve faul Küçükçekmece temsilcisi futbolcuları tarafından tepki ile karşılandı. Karar sonrasında hakemi protesto eden İkitellispor'lu futbolcular Mesut'un kullandığı serbest atışta top ağlarla buluşurken oyuncular kıpırdamadan oldukları yerlerinde hareketsiz beklediler. İstanbul Bayburtspor'da sahanın ve günün yıldız futbolcusu olan Mesut topu filelere gönderdi, farkı ikiye skoru da 3-1 yapan gollü attı. Karşılaşma sonunda sahadan 3-1 galibiyetle ayrılan misafir takım Istanbul Bayburtspor puanını 34'de çıkartarak 2 puan farkla liderlik koltuğuna oturmuş oldu.



Yorumlar