YAHYA KEMAL HAYAT BULDU...

                                NİŞANTAŞI:1-YAHYA KEMAL:2

SAL Klasman ligi için Dikilitaş'la çekişen Nişantaşı ve düşme hattındaki Yahya Kemal'in karşı karşıya geldiği maçta; Yahya Kemal ilk yarıda Ersan'la bulduğu 2 golle altın değerinde 3 puana ulaştı.



NİŞANTAŞI:Annas-Burak-Semih-Abdullah-Umut-Kasım-Fatih-Ersin-Yunus Emre-Mehmet-Recep
Yedekler:Fevzi-Mert-Ali Umut-Kazım-Hasan-Oğuzhan
Teknik Sorumlu:Mehmet Kaplan-Hasan Tanış
                                    
YAHYA KEMAL:Şükrü-Yusuf-Can-Erkan-Ersan-Burhanettin-Oğuzhan-Caner-Melih-Kenan-Enes
Yedekler:Furkan-Semih-Burak-Doğan-Yusuf-Talha-Serkan
Teknik Sorumlu:Yıldırım Güley-Salim Yenice

Ayazağa Yusuf Tunaoğlu Stadı'nda oynanan maçta ligde kalma mücadelesi veren Yahya Kemal seyirci ve yönetim desteğiyle maça çıktı.
                               

Maça yoğun ilgi gösteren Yahya Kemalli'ler Yahya Kemal muhtar adayı Ekrem Karakuş ve azası Yaşar Demirbilek'in,başkan Şefik Kadıoğlu ve yöneticilerinde eksiksiz bulunduğu maça hızlı başlayan taraf Yahya Kemal oldu.
                                 
                                 

                                 
Kontollü,ayağa paslarla oyun kurarak rakibine üstünlük sağlamak isteyen Nişantaşı'nın işini bozan Yahya Kemal orta sahası,kazandıkları topları sol kanatta günün etkili ismi Kenan'la buluşturdukları anda Nişantaşı kalesi zor anlar yaşadı.
                                
Nitekim de bu konto ataklardan birisinde heniz 15.dakikada Kenan'ın ortasında Ersan'ın kafa golü gecikmedi.Bu golle skor 0-1 oldu.
                                 
                                
Bu golün şokunu atlatamayan Nişantaşı savunması ilk goldeki seneryanın aynısını yaşadı ve Kenan'ın sol kanattan ortasında Ersan'ın kafa golüyle kalesinde ikinci golü gördü.Bu golle skor 0-2 oldu.
                                
                                
                               
                                
Bu golden sonra 15 dakika boyunca Yahya Kemal kalesini adeta abluka altına alan Nişantaşı aradığı golü bir türlü bulamadı.İlk yarı bu skorla sona erdi.
                              
İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Nişantaşı oldu.Yahya Kemal savunmasını zorlayan Nişantaşı bir türlü Yahya Kemal kalecisi Şükrü'yü geçemedi.
                              
Kalesinde adeta devleşen Yahya Kemal kalecisi Şükrü, Yunus'un çok etkili şutunda herkesin gol dediği çok önemli bir de kurtarışa imza attı.
                             
Sağ kanattan kontra atakla ceza sahasında topla buluşan Nişantaşı'ndan Mert topu ağlara gönderse de bu gol Mert'in elle oynaması sebebiyle verilmedi.
                           
Duran toplarda da netice alamayan ev sahibi ekip Nişantaşı ikinci yarı kalesinde net gol pozisyonu vermese de maçın sonlarında Yunus'un ayağından bulduğu golle skoru 1-2 yapmasına rağmen maçı kaybetti.Çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdıran Yahya Kemal umutlarını son hafta haftalara taşımayı başardı.










Yorumlar