SÖĞÜTLÜÇEŞMESPOR'DA NEFESLER TUTULDU.

SÖĞÜTLÜÇŞEMESPOR'DA NEFESLER TUTULDU.
İstanbul 1.Amatör Lig 6.Grupta lider Söğütlüçeşmespor yakın takipçisi Esenyurt Acarspor karşısında son dakikalarda attığı gol ile kazanmasını bildi.

Ligin 17.Haftası İFA spor sahasında lider Söğütlüçeşmespor yakın takipçisi Esenyurt Acarspor takımları karşı karşıya geldiler. Burak Kaplan, Resul Kocameşe ve Çağrı Yıldırım hakem triyosu yönetti.

Maça iyi başlayan Söğütlüçeşmespor ilk yarıda iki topun direkten döndüğü ve misafir takım Esenyurt Acarspor bulduğu net 2 pozisyonu gole çeviremedi. Bu pozisyonlar gol ile sonuçlanmayınca ilk yarı 0-0 bitti.

İkinci yarıya da atak bir oyun ilke başlayan Söğütlüçeşmespor maçın 62’inci dakikasında Mustafa'nın attığı golle 1-0 öne geçti.

76.Dakikada penaltı kazanan misafir takım Esenyurt Acarspor kullanılan penaltı atışını çok güzel bir refleksle gol izin vermeyen Söğütlüçeşmespor kalecisi Fatih topun ağlara gitmesini engellemiş oldu.

Penaltı atışının sonrası maça ortak olan Esenyurt Acarspor maçın 80’inci dakikasında Fatih ile bulduğu gol ile durumu 1-1 yaptı. Bu gol sonrası karşılıklı ataklar ile gol arayan iki takımdan bir olan ev sahibi Söğütlüçeşmespor'da 90.dakikasında Sinan’ın golü ile Kırmızı-beyazlılar durumu 2-1 getirdi. Bu dakikadan sonra maçta başka gol olmazken, Söğütlüçeşmespor zorda olsa maçı 2-1 kazanarak puanını 39'a çıkardı ve liderliğinin sürdürdü. Esenyurt Acarspor ise bu mağlubiyet sonrası 35 puanda kaldı.

Ligin son haftasında 39 puanlı lider Söğütlüçeşmespor deplasmanda Gültepespor ile karşı karşıya gelirken 38 puanlı takipçisi Okmeydanı Fethispor’da kendi sahasında İstanbulspor ile karşı karşıya gelecekler.

Yorumlar