İSTANBUL TRABZON GENÇLERİ İYİ BAŞLADI.

İSTANBUL TRABZON GENÇLERİ İYİ BAŞLADI.
İstanbul U-19/ 1.Lig 10.Grupta yer alan geçen yılın şampiyonu İstanbul Trabzon spor ligin ilk üç maçını da kazanarak lige iyi bir başlangıç yaptı.

Ligin ilk haftası İstiklal Osmaniye spor’u 2-1,Halkalı spor’u 6-0'lık skorlarla mağlup eden İstanbul Trabzon spor U-19 takımı ligin üçüncü haftasında Halkalı Etap Stadında Damla spor ile karşılaştı.
Hasan Çitçi, M.Oğuz Ünel ve F. Tolga Bağcı hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya ev sahibi İstanbul Trabzon spor Fehmi, Bedirhan, Göktuğ, Koray, Serkan, Deniz, Hamza, Ömer, Yunus Emre, Kerem ve Samet on biri ile sahaya çıktı.
Müsabakaya hızlı başlayan ev sahibi İstanbul Trabzon spor 9.Dakikada Samet’in attığı golle 1-0 öne geçti. İlk ayrı her iki takım atakları başka gol getirmeyince ilk yarı ev sahibinin 1-0 üstülüğü ile sona erdi.
İkinci yarıya da aynı istek ve hızla başlayan İstanbul Trabzon spor 52.Dakikada Deniz'in attığı golle farkı ikiye skorda 2-0 oldu.
90.Dakikada Hamza İstanbul Trabzon spor 'un üçüncü karşılaşmanın da skorunu belirleyen gollünü kayıt etti. İstanbul Trabzon spor rakibi Damla spor’u güzel futbolu ve birbirinden güzel üç golle 3-0 mağlup ederek üç maçta 3 galibiyetle 9 puan toplayarak liderliğini devam ettirdi.
Üç maçta 9 puan toplayan Bordo-mavililer rakip ağlara 11 gol atarken kalesinde 1 gol gördü ve üç maçta 7 gol atan Samet Şahin grupta en fazla gol atan oyuncu özelliğini taşıyor. Lider İstanbul Trabzon spor 4.Hafta dış saha da geçen sezonda aynı grupta yer alan Alibeyköy Parseller spor ile Saat:15.00 karşı karşıya gelecekler.

Yorumlar