ISTANBUL SİNOP ŞAMPİYON

ISTANBUL SİNOP ŞAMPİYON
İstanbul Süper Amatör lig 6. Grupta Lider İstanbul Sinopspor Lig'in 19. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Kartal gücünü 3-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. En yakın rakibi Yıldırım Bosna'nın ligden düşmemek için maçlara çıkma kararı alması üzerine bitime 3 hafta kala şampiyonluk ipini göğüslemiş oldu.

Müsabakanın ilk yarısı ev sahibi İstanbul Sinopspor 15. dakikada Adem 18.dakika da Enes'in attiği golle farkı ikiye çıkartarak skoru  2-0 yaptı.
 26.dakikada misafir takım Kartalgücüspor Ali ile golü buldu ve yarı İstanbul Sinop spor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.
 Ikinci Yarı İstanbul Sinopspor aynı istekle aynı tempo ile müsabakaya başladı.Farkı arttırmak arzusunda  olan sarı-lacivertliler 57.dakikada Sezai'nin golüyle skoru 3-1 yaptı.
Müsabakanın geri kalan kısmında her iki takımda girdiği pozisyonları gole çeviremeyince ev sahibi İstanbul Sinopspor karşılaşmayı 3-1 kazanarak hem liderliğini sürdürdü hem de 3 puanı alan takım oldu.
Karşılaşmayı 3-1 kazanan İstanbul Sinop sporlu futbolcular  karşılaşma sonrası yağmura rağmen kendilerini 90 dakika destekleyen taraftarla galibiyeti kutladı. 
Lig'in 19 haftası namağlup durumda liderliğini sürdüren İstanbul Sinopspor 11 galibiyet 8 beraberlikle 41 puan toplayarak en yakın takipçisi Yıldırım Bosnaspor ilke arasındaki puan farkını 8'e çıkardı.





Yorumlar