Avcılar Gözdağı Verdi.

Avcılar Gözdağı Verdi.
Süper Amatör Küme 5.Grupta Play Off yarışından kopmak istemeyen Avcılar Belediyespor mutlak 3 puan için çıktığı maçta lider Arnavutköy Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek bitime üç hafta kala ikinci Albayrak’la arasındaki 1 puanlık farkın açılmasına izin vermedi.

Sarı Siyahlılar haftaya Albayrak ile oynayacağı maç öncesi adeta fragman yaptı
Avcılar Atatürk Stadyumu’nda binlerce seyircisi önünde futbol ziyafeti veren Sarı Siyahlılar 90 dakika bitiminde taraftarlarıyla birlikte 3 puanı kutladı.
Karşılaşmaya oldukça istekli ve arzulu bir başlangıç yapan ev sahibi ekip taraftarlarının da desteğini arkasına alarak ilk dakikalardan itibaren oyununu rakibine kabul ettirmeye çalıştı.
Karşısında beklemediği kadar arzulu ve istekli bir takım bulan konuk Arnavutköy Belediyespor oyunu kendi sahasında kabul etmek zorunda kaldı.
Dakikalar ilerledikçe oyuna daha da ağırlığını koyan ev sahibi ekip 34. Dakikada Umut Ceylan’ın golüyle 1-0 öne geçti.


Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. İkinci yarıda da istekli ve arzulu oyununa devam eden Sarı Siyahlılar savunma ve ortasahayı birbirine yakın tutarak hem oyunun kontrolünü elinde tutmaya, hem de rakibini tehlike bölgesinden uzakta tutarak skor avantajını da sürdürmeye, hem de ikinci golü bularak rahatlamaya çalıştı. Sahanın her bölgesinde baskı yiyen konuk takım bir türlü organize olamazken 54. Dakikada Emin’in gördüğü kırmızı kartla da bütün oyun planları da bozuldu. 59. Dakikada Hilmican’la bir gol daha bulan Avcılar Belediyespor 2-0 öne geçti. Konuk takım 74. Dakikada Ferhat’ın da kırmızı kart görmesiyle sahada 9 kişi kalınca oyuna da adeta havlu attı. Kalan bölümde oyunun kontrolünü tamamen eline alan ev sahibi ekip taraftarların tezahüratları ve şarkılarıyla 2-0’lık  skoru koruyarak 90 dakikanın bitiminde 3 puanın sahibi oldu.
Maçın son düdüğüyle birlikte iki takım oyuncuları sahadan birbirlerini tebrik ederek ayrılırken Avcılar Belediyesporlu oyuncular sahayı terk etmeyerek 3 puan sevincini uzun süre taraftarlarıyla birlikte paylaştı.

Yorumlar