Abdurrahman Acar “BU YOLA BAŞ KOYDUK”

Abdurrahman Acar “BU YOLA BAŞ KOYDUK”
İstanbul 1. Amatör Lig 6. grupta kıyasıya devam eden şampiyonluk yarışının önemli adaylarından biri olan Esenyurt Acarspor Kulüp Başkanı Abdurrahman Acar sezon başından beri hedefi Süper Amatör olarak koyduklarını belirterek bu doğrultuda adım adım ilerlediklerini söyledi.

İstanbulspor önünde aldıkları 4-1’lik galibiyetin ardından bir açıklama yapan Acar “Sezon başından beri hedefimizi Süper Amatör olarak koyduk. Takımımız şu anda formunun zirvesinde. Önümüzde 4 maç kaldı. Bu maçlardan 12 puan alıp hedefimiz olan Süper Amatöre çıkmak istiyoruz. Bu yola baş koyduk. Sonuna kadar bu ülkü uğrunda bu kulübü Süper Amatör Kümede temsil edeceğiz. Ayrıca İstanbulspor maçında forma giyen 2 tane 2001 doğumlu çocuğumuz da büyük bir özveri ile formalarını terletmişlerdir. Onları ayrıca tebrik ediyorum. Tecrübeli ağabeyleriyle birlikte çok güzel bir takım oyunu oynayıp bize gelecek için de umut aşıladılar.

Ayrıca Esenyurt kulüplerine ve yöneticilerine de bizlere her iç saha maçlarında vermiş oldukları destek için teşekkür ediyorum. Bizler de onların yanındayız.” Şeklinde konuştu.

Yorumlar