YEDİKULESPOR'UN ZİRVE İNADI 2-0

YEDİKULESPOR'UN ZİRVE İNADI 2-0
1.Amatör Küme 5.Grupta zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Yedikulespor deplasmanda ikinci yarıda ortaya koyduğu akıllı oyunla Akatlarspor’u 2-0 mağlup ederek şampiyonluk iddiasını sürdürdü.
Karşılaşma öncesi uzlaşmacı kimliği ile amatör camiayı her zaman ön planda tutan Beşiktaş Belediyesi İsmet İnönü Çilekli Spor Tesisleri sorumlusu Suat Üzümcü ve ekibi tüm takımlara olduğu gibi Yedikulespor başkan vekili Ozan Derya, yöneticilere ve basın mensuplarına güzel bir misafirperverlik örneği göstererek tam not alırken diğer statlardaki yöneticilere örnek bir hareket sergiliyor. Oldukça soğuk ve yağışlı bir havada oynanan maçta her zamanki gibi gerçek Yedikuleliler soğuk havaya rağmen takımlarını 90 dakika susmadan desteklediler . Konuk ekip Yedikulespor karşılaşmanın başlama vuruşuyla birlikte, oyunu ev sahibi ekip Akatlarspor yarı alanına yığdı. Kaliteli ayakların forma giydiği, Yedikulespor Genç oyunculardan oluşan Akatlarspor karşısında gol için daha arzulu ve istekli bir şekilde rakip kaleye gitmesine rağmen sahaya son derece dengeli bir şekilde yerleşen Akatlarspor karşısında Mustafa,Ferzan, Hasan ,Abdullah, ve Cemal ile girdiği bir çok pozisyonlarında başta kalecisi Berker'i ve defansını aşamayınca ilk yarı başladığı gibi 0-0 sona erdi. İkinci yarıda konuk ekip etkili ataklar geliştirmeye devam ederken ev sahibi ekip ani kontrataklarla özellikle 10 numaralı formayla oynayan Azad ile tehlikeli ataklar geliştirdi.Dakikalar 70 i gösterirken Yedikulespor'un beklediği gol geldi.Korner atışlarının değişmez ismi Cemal sağ taraftan ceza alanına gönderdiği topta Selman her zamanki gibi savunmadan çıkarak gollerine bir yensini daha ekledi1-0 . 88. Dakikada sol taraftan gelişen atakta Hasanın pasıyla Abdullah'ın yerine oyuna giren genç oyuncu Alper ceza alanına girdi yerden düzgün bir vuruşla kaleci Berker'in yanından topu ağlarla buluşturdu 2-0. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca zorlu doksan dakikası büyük bir çekişmeye sahne olan maçta Yedikulespor , Akatlar deplasmanından 2 golle 3 puanla ayrılarak puanını 31e çıkararak lige damga vurmaya devam etti. Yedikulespor haftaya kendi evinde ligde 3. sırada 30 puanla yer alan B.Evler Soğanlıyı konuk edecek. 

OZAN DERYA;BUNDAN SONRA KAYBEDECEK HİÇ BİR PUANIMIZ YOK. 
Yedikulespor Başkan Vekili Ozan Derya, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada "Bizim için her maç bir final niteliğinde. Takımımız kadro kalitesi olarak bu ligden çıkmayı hak ediyor. Ben futbolcularıma güveniyorum.Bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız B.Evler Soğanlı takımı kaliteli oyunculara sahip. Ancak bizde kalite olarak daha güçlüyüz. Bundan sonra kaybedecek hiç bir puanımız yok." şeklinde konuştu.

HABER / FOTO : EROL EFTEKİN








Yorumlar