Kağıthane Kulüpler Birliği'nde Yeni Ödül Yönetmeliği Konuşuldu.

Kağıthane Kulüpler Birliği'nde Yeni Ödül Yönetmeliği Konuşuldu.
Kağıthane Kulüpler Birliği 12 Aralık Çarşamba günü olağan toplantısını Harmantepe Spor Kulübü'nün ev sahipliğinde Harmantepe Konferans Salonu'nda gerçekleştirdi. 
Kağıthane Kulüpler Birliği sahalardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Muharrem Özen'in açılış konuşması ve sahaların yeni dönem çalışma programlarının konuşulmasının ardından, ödül yönetmeliği ile ilgili konuşmalar başladı.

Yeni dönem için Kağıthane Belediyesi Spordan sorumlu Başkan Yardımcısı Şaban Demirel ile bugün bir toplantı yaptıklarını belirten Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Cevahir "Belediyenin bizim için düşündüğü artış %25, ancak bu yılda 12.500 liraya tekabul ediyor. Bir de her kulübün 200 lisanslı sporcu ile çalışma yapması ve bu sporcuları oynatma şartını getirmek istiyor. Biz tabii bunu kabul etmedik. Bizim ayrıca bir teklifimiz oldu. Geçtiğimiz sezon bazı kulüplerimiz belediyemizin bizden istediği kategori sayısı ile lige katılamadıkları için ödül yönetmeliğinden faydalanamamışlardı. Biz de onlarıda düşünerek kulüplerin lige katılacak kategori sayısını 5 olarak sınırlanmasını ve artı her kategori için 2500 lira ek ödenek çıkmasını önerdik. Bu konuda mutabık olacağımızı düşünüyoruz. Belediye tarafı da bu öneriyi olumlu buldu. Tabii son karar Belediye Başkanımız Sayın Fazlı Kılıç'ın." dedi.
Çeliktepe Spor Kulübü Başkanı Hasan Cevahiroğlu "Ödül yönetmeliği ile ilgili karşılaştırma yapmak ve örnek olması açısından, bir çok ilçeden ödül yönetmeliklerini istedik. Ancak gördük ki bu sene hiç bir belediye kulüplerine neredeyse destek olmamış. Bizde kendi ilçemizin özgül koşullarını düşünerek, bir öneri paketi hazırladık. Bu paket ile her takım katıldığı oranda destek görecek. Bazı takımlarımızın U11 yapmakta zorlandığını gördük. Bunun içinde diğer kulüplerimizin bu kulüplerimize destek olması gerektiğini düşünüyorum." dedi.
İstanbul Gümüşhane Spor Kulübü Başkanı Kerami Bulut "U11 Belediyemizin lige katılımda zorunlu tuttuğu yaş kategorisi. Kulüpler ödül yçnetmeliğinden faydalanabilmek için nu yaş grubuna katılmak zorundalar. Ancak U11 bir çok mahallede sorunlu bir yaş grubu, kulüplerimizn bazılarında 30 futbolcu var, bir kısmı ise 10 futbolcuyu bir araya getiremiyor. Bunun için bir futbolcu havuzu oluşturalım ve takımlarımız eksiklerini bu havuzdan tamamlasın. Tüm kulüplerimizin ödül yönetmeliğinden faydalanmasının sağlayalım." dedi.  


Yorumlar