Gültepe Beraberliğe Abone

Gültepe Beraberliğe Abone
İstanbul 1. Amatör Lig 6. grupta süper amatör lige çıkma hesapları yapan Kağıthane temsilcisi Gültepespor, deplasmanda grubun iddialı takımlarından Esenyurt Acarspor ile Esenyurt Stadı'nda karşı karşıya geldi. 

Baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan maçta iki takım da birer kez öne geçmesine rağmen 90 dakika sonunda nefesleri kesen mücadeleden 2-2’lik sonuç çıktı.
Zirveye yakışan bir mücadeleye sahne olan maça konuk Gültepe adeta golle başladı. Misafir takım 5. Dakikada siyahi oyuncusu Esporil’in attığı golle 1-0 öne geçti.
Golden sonra çabuk toparlanarak karşılık veren Esenyurt Acar 7. Dakikada Fırat’ın attığı golle eşitliği sağladı. Golden sonra müthiş bir mücadele izledik.
İki takımın ilk yarının kalan bölümünde birbirlerine sağlamak istedikleri üstünlük mücadelesi sonuçsuz kalınca maçın başında atılan karşılıklı goller devrenin de skoru oldu. 
Maçın ilk yarısındaki çekime ikinci yarıda da yaşandı. Ev sahibi Esenyurt Acar 58. Dakikada tecrübeli oyuncusu Servet’in attığı golle 2-1 öne geçti.
Konuk Gültepe bu gole 71. Dakikada Caner’le yanıt verince maçın skoru ortaya çıktı: 2-2.
Kalan sürede başka gol olmayınca nefesleri kesen maçta iki takım da sahadan puanları paylaşarak ayrılmak zorunda kaldı.


Maç sonunda Esenyurt Acarspor 20 puanla 4. sırada yer alırken, Gültepe 18 puanla 5. sırada yer aşdı. 11. hafta müsabakalarında Gültepespor Muratpaşa'yı konuk edecek, Esenyurt Acarspor ise grubun bir başka iddialı ekibi Alibeyköy Parseller'e konuk olacak.







Yorumlar