Gizli Lider İstanbul Bayburt.

Gizli Lider İstanbul Bayburt.
İstanbul 1. Amatör lig 8. grupta haftanın önemli müsabakasında İstanbul Bayburtspor ile Merterspor Kağıthane Belediyesi Nurtepe Tesisleri'nde karşı karşıya geldi.

İstanbul 1. Amatör Lig 8. grupta şampiyonluk düğümünü çözecek önemli müsabaka da İStanbul Bayburtspor lider Merterspor'u Kağıthane Belediyesi Nurtepe Tesisleri'nde konuk etti. Her iki takım taraftarlarınında yoğun ilgi gösterdiği karşılaşma da tribünlerin tamamı doldu. Yaklaşık 1000 taraftar tribünlerde yer alırken, ev sahibi İstanbul Bayburtspor tribünleri renkli görüntüler verdi. 

Kağıthane Belediye Başkanı Sayın Fazlı Kılıç ve AK PARTİ Kağıthane Belediye Bakan Adayı Sayın Mevlüt Öztekin İstanbul Bayburtspor tribünlerinde destek için yer aldılar.  


Müsabaka öncesinde puan avantajının dışında ilk maçta aldığı 1-0'lık galibiyetle ikili averajda da önce çıkan Merter spor sahadan en az bir puanla ayrılmanın hesaplarını yaparken, İstanbul Bayburtspor'un ise şampiyon olabilmek için kazanmaktan başka şansı yoktu. 


Karşılaşmaya Sezer'in defansın arkasına gönderdiği topu kontrol ederek aşırtma bir vuruşla kalecinin üzerinden ağlarla buluşturan Osman Koçak'ın golü ile adeta 1-0 başlayan İstanbul Bayburtspor, gol sonrası geriye yaslanarak rakibinin üzerine gelmesini beklemeye başladı. 40. dakika da Merter yarı sahasının kaleye çapraz bakan bölgesinde İStanbul Bayburt faul atışı kazandı. Topun başına geçen Mesut'un ceza alanı içine ortaladığı topa kafayı vuran Ramazan takımının iki farkla öne geçmesini sağladı. 2-0 

Merterspor'u umutlandıran gol ilk yarının uzatma dakikalarında geldi.
İlk yarının uzatma dakikalarında Alper'e yapılan yapılan hareket için hakem Muhammed Ömür faul kararı verdi. Ufuk Aksoy'un kullandığı faul atışı sonrasında ceza alanı içinde oluşan karambolde top Semih Akpınar'ın önünde kaldı. Semih'in vuruşunda top ağlarla buluşurken Merter Spor santrası yapılmayan golle devre arasına umutlu girdi. 

İkinci yarıda da ilk yarıda olduğu gibi her iki takımda temkinli başladı. 55. dakika da Cüneyt'in kendi yarı sahasından Merter defansının arkasına doğru attığı topa koşu yapan Osman ilk golde olduğu gibi aşırtma bir vuruşla topu ikinci kez ağlarla buluştururken İstanbul Bayburtspor'u da 3-1 öne geçirdi. 


Umut Berkay Perdeyi Kapattı.
Müsabaka da 67. dakika oynanırken Kaptan Mesut mükemmel bir hareketle topu rakiplerinden kurtardı. sağ taraftan koşu yapan Umut Berkay'ın önüne bıraktığı topu Umut ağlarla buluştururken maçında skorunu tayin etti.
İSTANBUL BAYBURTSPOR : 4 MERTERSPOR : 1






Yorumlar