EFSANE BAŞKAN MAZLUM DENİZKUŞU

EFSANE BAŞKAN MAZLUM DENİZKUŞU
Efsane Başkana büyük saygı
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu'nun Ankara'da yapılan Mali Genel Kurulu'na katılan İstanbul temsilcisi Haydarspor'un 88 yaşındaki efsane başkanı Mazlum Denizkuşu, camianın kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı duygu dolu anlar yaşadı. 

Delegeler tarafından ibra edilen Türkiye Masa Tenisi Federasyonu'na çalışmalarında başarılar dileyen efsane başkan Denizkuşu, gerek Federasyon Başkanı Kerim Koç'un, gerekse Yönetim Kurulu üyelerinin kendisine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. 
Türk Masa Tenisi'nin büyük bir çıkış içerisinde olduğunu görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Haydarspor başkanı ''Tüm sporları gözden geçirdiğiniz zaman Masa Tenisinin insanı harekete geçiren, vücuttaki olumsuzlukları ortadan kaldıran bir spor olduğunu görebilirsiniz'' dedi.
Son yıllarda Türk sporcularla uluslararası anlamda elde edilen başarılardan çok gurur duyduğunu ifade eden Mazlum Denizkuşu, Masa Tenisi'nde devşirme sporcu döneminin sona ermesinden dolayı ayrıca memnun olduğunu söyledi. Her zaman Türk gençlerine fırsat verilmesinden yana olduğunun altını çizen Denizkuşu, ''Son iki yılda uluslararası arenada elde ettiğimiz şampiyonluklar ve madalyalar gösterdi ki, Türk gençlerine yatırım yapıldığı zaman başarı da beraberinde geliyor'' diye konuştu.  Yıllarca Türk Masa Tenisi'nin Çinli devşirme sporculara emanet edildiğini bu nedenle de Türk gençlerinin kendilerini ispat edemediğine değinen Haydarspor başkanı, ''Kerim Koç ve Yönetim Kurulu çok yerinde bir karara imza atarak, devşirme dönemine son noktayı koydu. Artık Türk Milli takımının forması bizim öz çocuklarımıza emanet olacak'' dedi.
Böylesine başarılı, yurt dışında söz sahibi bir Federasyonun delegesi olmaktan dolayı gurur duyduğunu söyleyen Denizkuşu, ilerleyen yaşına rağmen, sağlığı el verdikçe spora duyduğu aşk ve Federasyonlara duyduğu saygı ile tüm Genel kurullara iştirak etmek istediğine vurgu yaptı. 

Yorumlar