Yine, Yeniden, Kartalspor


Yine, Yeniden, Kartalspor
İstanbul'un Anadolu yakasının mazisi başarılarla dolu takımlarından Kartalspor aylar sonra taraftarı ile yeniden birlik görüntüsü verdi.


Son 4 sezondur yaşadığı zor dönemleri üzerinden atarak yeniden yükselişe geçmek isteyen Kartalspor, bu sezon yeniden yapılanmaya giderek, transfer ve yönetim politikasında köklü değişikliklere imza attı. Son iki sezondur Ali Apyadın başkanlığında yönetilen Kartalspor'da Başkan Apaydın "Futbol sahada sadece para ile oynanan bir oyun değil, oyuncu grubunun bir ruhunun olması lazım. Bize geçen sezon yaşadıklarımız ağır bir tecrübe oldu. Bu sezon Mehmet Yorulmazlar ile yola çıkarken, hocamıza yapmak istediklerimizi anlattık. Hemen her konuda ortak düşünceler içinde olduğumuzu gördük. Minimum maliyetle lige uygun bir takım oluşturduk. Bizim takımımıza harcadığımız parayı, yarıştığımız kulüpler 2 futbolcusuna veriyor. Futbolcu kardeşlerimiz de bizi yanıltmadılar. Sahada ruhlarını ortaya koyuyorlar. Bu enerji tribünlere de yansıdı. Yeniden birliktelik şarkıları söylemeye başladılar. Şu an itibarı ile şampiyonluktan daha değerli şeyler kazandığımıza inanıyorum. Gerisini sezon sonunda göreceğiz." dedi.
Maç öncesi Bulvar Stadı tribünlerini dolduran Kartalspor taraftarları hep bir ağızdan şampiyonluk şarkıları söylerken, takıma ve hocası Mehmet Yorulmazlar'a olan güvenini de sık sık tezahurat yaparak gösterdiler. Maçın başından sonuna kadar takımını destekleyen ve hiç susmayan Kartalspor tribünleri, golsüz biten maçın sonunda takımı tribünlere çağırarak alkışladılar. 

Yorumlar