U-13 MİNİKLER TURNUVASINDA GOL YAĞMURU

U-13 MİNİKLER TURNUVASINDA GOL YAĞMURU
Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ile ortaklaşa düzenlenen 12. Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Minikler Futbol Turnuvası 3.Haftası 1.Grupta oynanan maçlarla tamamlandı. Oynanan 5 maçta ağlar 26 kez havalandı.

Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ile ortaklaşa düzenlenen 12.Belediye Başkanlığı Minikler Futbol Turnuvası 1. Grubu’nda üçüncü hafta geride kaldı. Küçükçekmece Halkalı Etap Stadında süren turnuvada 22 takım 2 grupta ilk iki sıraya girmek için kıyasıya mücadele veriyorlar.

1.Grupta üçüncü hafta maçları hafta sonu oynanırken şampiyonluğun güçlü adaylarından K.Ç.İdmanyurduspor grubunun güçlü takımlarından Söğütlüçeşmespor’u 7-0’lık farklı skorla mağlup ederek sürpriz yaparken bir engeli daha aşmanın sevincini yaşadı. Halkalı Taştepespor üçüncü hafta grupta henüz puan alamayan Kosova Güç spor ‘u 7-0 farklı skorla yenerek İFA spor ile aynı puanı paylaşmasına rağmen gol averajı ile liderlik koltuğuna oturan takım oldu.

3.HAFTA SONUNDA ALINAN SONUÇLAR VE PUAN DURUMU

SÖĞÜTLÜÇEŞMESPOR-K.Ç.İDMANYURDUSPOR 0-7

CENNET BARBAROSSPOR-İSTANBUL DEMİRSPOR 2-1

GEDİKPAŞASPOR-İFASPOR 0-5

ÖZYARIMBURGAZSPOR-KANARYASPOR 1-3

HALKALI TAŞTEPESPOR-KOSOVA GÜÇSPOR 7-0

GÜLTEPE ÖZGENÇLİKSPOR-BAY






Yorumlar