RÜZGARLIBAHÇESPOR KIZLARI 3.LİGE GALİBİYETLE BAŞLADI

RÜZGARLIBAHÇESPOR KIZLARI 3.LİGE GALİBİYETLE BAŞLADI
Ve Rüzgarlıbahçespor’dan tarihe not düşülecek bir galibiyet daha geldi…Beykoz Temsilcisi bu sezon ilk kez mücadeleye çıktığı TFF Kadınlar Futbol 3.Ligindeki ilk hafta müsabakasından 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı.
Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadında Bakırköy Gençlik SK Takımının konuk eden Lacivert-Beyaz-Kırmızılı ekip güzel bir oyun neticesinde kadrosunun yıldız ismi Merve Akkaya ile bulduğu goller ile sezona 3 puanla başlayan taraf oldu.

Rüzgarlıbahçespor’un kendi tarihi açısından bu kategorideki ilk maçının ardından açıklamada bulunan Takım Sorumlusu Özkan Baş şu ifadelere yer verdi, ” Kadınlar 3.lig ilk maçımıza Yoğun yağış altında 3 puanı 3 golle aldık.Bizleri ilk maçımızda yalnız bırakmayan İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Asım Özdemir’e, Çubuklu Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda 2019 Mart Ayındaki Yerel Seçimler dolayısı ile CHP’den Beykoz Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Coşkun Tosun’a , Mahalle Muhtarımız Sedat Altun’a,  Kulüp Yönetim Kurulumuza Denizcilik İşletmeleri Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kaya’ya,  Şehit Hasan Kaya Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ercan Hocama ve dostlarına bu günde yalnız bırakmayan ailelerimize yanımızda olan tüm sporseverlere teşekkür ediyorum.Galibiyet sonrası bizleri ağırlayan İstanbul Lahmacun Kemal Taşdemir’e teşekkür ediyoruz. Galibiyeti oyuncumuz Doğum günü olan Sena havuza armağan ediyoruz. “

Merve Akkaya attığı 3 golle yıldızlaşırken, kulüp tarihine de adını altın harflerle yazdırdı. 

Yorumlar