Pazariçi Köprülü, Üsküdar Anadolu'yu 4 Golle geçti.

Pazariçi Köprülü, Üsküdar Anadolu'yu 4 Golle geçti.
İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grupta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Pazariçi Köprülü ile Üsküdar Anadolu takımları Yıldıztabya Stadı'nda karşı karşıya geldi.


Karşılaşmaya hızlı başlayan evsahibi ekip maçın heman başında 6. Dakikada Mahsun'un golü ile 1-0 öne geçti.
18. dakika da Hüseyin Penaltıdan durumu 2-0 yaptı. 29. dakikada sahneye çıkan Ferit 3. Golü Üsküdar Anadolu ağlarına yolladı.İlk yarı bu sonuçla sona erdi . Karşılaşmanın 2. Yarısına da hızlı başlayan Pazariçi Köprülüspor 50 . dakika da Ferit kendisinin 2 takımının 4.golünü Üsküdar Anadolu ağlarına yolladı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Pazariçi Köprülüspor kendisi için önemli bir 3 puanla sahadan ayrıldı. Kırmızı Siyahlılar bu sonuçla puanını 8 yaparken Üsküdar Anadolu ise 1 puanda kaldı.
P:Köprülüspor haftaya Kuştepeyi konuk ederken, Üsküdar Anadulu ise İstanbul Güngören deplasmanına gidecek. 
Pazariçi Köprülüspor başkanı Ali Şen Karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada
Teknik heyet ve tüm futbolcuları tebrik ederek “Her zaman yanımızda olan değerli dostlarım Adem Şen, Gündüz Metiner , Ümit Kaplanseren , Serdar Başgürboğa ve Ahmet Hızlı ve maçlarımıza gelen futbol dünyasının çok değerli hocalarına, taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler ederim” şeklinde konuştu. Başkan Şen haftaya kendi sahalarında oynayacakları Kuştepe maçına tüm Pazariçi Spor Ailesini kendilerini desteklemeye davet etti.
HABER: EROL EFTEKİN - FOTOĞRAFLAR; ŞABAN TERZİ



Yorumlar