Kırşehir Ligi 6 takıma düştü.

Kırşehir Ligi 6 takıma düştü.
2018 - 2019 futbol sezonu Kırşehir 1. Amatör ligi bu hafta sonu oynanacak maçlarla start alacak. Son bir kaç sezonda 10 takımdan 6 takıma düşen Kırşehir 1. amatör ligi her geçen gün kan kaybediyor. 
Her geçen sene takım sayısının azaldığı ve bu sezon 6 takımın katılımıyla gerçekleşecek olan Kırşehir 1.Amatör Küme futbol liginde heyecan bu hafta Cumartesi ve Pazar günü oynanacak olan 3 karşılaşmayla start alacak.
Kırşehir 1.Amatör Küme Futbol Ligi Mucur’da açılıyor. Mucurspor kendi sahasında ligin yeni ekiplerinden Kışehirgüçlülerspor ile karşı karşıya gelecek. Mucur İlçe Stadı’nda Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’te başlayacak.
Amatörde heyecan Pazar günü 2 karşılaşmayla devam edilecek. Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligi’ne çıkmayı son hafta kaçıran Mucur temsilcisi Yabanlıspor saat 12.00’de Bağbaşı Suni Çim Sahada Yeşil Özbağspor ile karşı karşıya gelecek.
Haftanın kapanışı Kaman’da yapılıyor. Yeşil Kamanspor Pazar günü saat 14.00’te kendi sahasında Atak Gençlikspor ile karşı karşıya gelecek.
Haber: Salih HANÇER
Foto : Arşiv

Yorumlar