Kartalspor'la Modafen Yenişemedi.


Kartalspor'la Modafen Yenişemedi.
Bölgesel Amatör Lig 11. grupta yollarına yenilgisiz devam eden ve şampiyonluğun önemli adaylarından iki İstanbul temsilcisi Kartalspor ile Modafen hafta sonu Bulvar Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Tekirdağ Bölgesi hakemleri Levent Buğra Vartemel, Tugay Tünaydın, Soner Koncagül hakem üçlüsü yönetirken 4. hakem olarak Ramazan Kaya görev aldı.

Bölgesel Amatör Lig 11. grubun zirveyi ilgilendiren maçı olan Kartalspor ile Modafen arasında oynanan karşalaşmadan gol sesi çıkmadı. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan müsabakanın ikinci yarısında etkili olan taraf Kartalspor oldu. Kartalspor taraftarlarının uzun zaman sonra tribünleri tamamen doldurarak destek verdikleri karşılaşmada ev sahibi ekip daha etkili bir futbol ortaya koyarken 82. dakika da ağları bulan bir topu ofsayt gerekçesi ile geçersiz sayıldı. Maçın son çeyreklik bölümünde baskısını iyice arttıran Kartalspor forvetleri son vuruşlarda etkili olamadılar.
Karşılaşma başladığı gibi golsüz eşitlikle tamamlandı. Önümüzdeki hafta Kartalspor lider Yeşilköy ile Bakırköy Stadı'nda karşılaşacak.

STAD : Bulvar
HAKEMLER : Levent Buğra Vartemel, Tugay Tünaydın, Soner Koncagül
KARTALSPOR :  İskender Genç, Emrah Günden, Hakan Toker, Furkan Topuz, Ulaş Önsal, Kadir Samet Eser, Okan Bebek (Ali Berke Tumircioğlu 88'), Azem Yavuz (Okan Demir 81'), Yunus Topal, Emrah Sunay (Yasin Şeker 65'), Mahammad Khalilov
YEDEKLER : Yiğit Demirbilek, Kadir Ballı, Okan Demir, Ali Berke Tumircioğlu, Emre Yaşar, Birtan Şenkardeşler, Yasin Şeker
TEKNİK SORUMLU : Mehmet Mustafa Yorulmazlar
ANTRENÖR : Mücahir Özden
KALECİ ANTRENÖRÜ : Aziz Akgün
MODAFEN : Rasim Mutlu, Gökhan Kuloğlu, Doğan Zincir, Osman Furkan Kaygın, Hasan Ozan Girgin, Şenol Yıldırım, Umut Uysal (Samet Yeniceli 30'), Ceyhun Yelkenci, Enes Yıldırım, Emre Dalgalıdere (Yunus Emre Ayaz 73'), Kweku Asuandzie Baffoe (Abdulkadir Yetimoğlu 88')
YEDEKLER : Hüseyin Karagedik, Abdulkadir Yetimoğlu, Samet Yeniceli, Emre Bayraktarbaşı, Enver Erşahin, Yunus Emre Ayaz, Erdoğan Erdoğan
TEKNİK SORUMLU :  Semih Özü
ANTRENÖR : Deniz Keskin

KARTLAR : Ulaş Önsal 17', Yasin Şeker 66', Furkan Kopuz 81' (KARTALSPOR) / Ceyhun Yelkenci 81', Hasan Ozan Girgin 81' (MODAFEN)

Yorumlar